0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Blue M tandenstokers

  Blue M tandenstokers kunnen dagelijks gebruikt worden als onderdeel van je mondverzorging. Hiermee voorkom je gebitsproblemen, zoals gaatjes, bloedend tandvlees en tandsteen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  1 Product

  Blue M tandenstokers bij Kiesrijk.nl

  Bij Kiesrijk.nl verkopen we één soort Blue M tandenstokers, namelijk de Bluem tandenstokers van hout. Deze Blue M tandenstokers zitten in een handig bewaardoosje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Op die manier kun je onderweg eenvoudig en snel even wat achtergebleven voedselresten uit je gebit halen. Heel handig toch?!

  Bovendien hebben Blue M tandenstokers van hout een frisse mint smaak. Na het gebruik van deze tandenstokers merk je dat direct aan het schone gevoel in je mond. Je adem ruikt weer fris en je kunt er weer even tegenaan. Let op: het gebruik van Blue M tandenstokers is geen vervanging van het tandenpoetsen.

   

  Bluem tandenstokers van hout voor éénmalig gebruik

  Blue M tandenstokers zijn gemaakt van hout. Daarom is het handig om de houten tandenstokers licht te bevochtigen voordat je ze gaat gebruiken. Dan glijden ze net wat gemakkelijker tussen je tanden en kiezen door. Houten Bluem tandenstokers zijn slechts één keer te gebruiken. Na afloop gooi je ze daarom direct weg. Het kan zelfs voorkomen dat je meerdere Blue M tandenstokers nodig hebt tijdens het reinigen van je volledige gebit. Dan voorkom je onder meer het verspreiden van bacteriën in de rest van je mond. Dat draagt weer bij aan een gezond en sterk gebit.

   

  Meer informatie nodig?

  Heb je nog vragen over de Blue M tandenstokers van hout of wil je meer weten over het gebruik van tandenstokers in het algemeen? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons. Wij geven je graag een passend advies en helpen je waar we kunnen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de juiste tandenstokers voor jouw gebit!