0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Vitis tandpasta

  Vitis tandpasta staat bekend om zijn doeltreffende aanpak van gebitsproblemen, zoals tandplak en tandvleesproblemen. Met hun assortiment bieden ze een oplossing voor iedereen die kampt met problemen in verband met de mondgezondheid. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  8 Producten

  Wat maakt Vitis tandpasta speciaal?

  Vitis tandpasta is extra speciaal vanwege de belangrijke ingrediënten die het bevat. Natriumfluoride is daar een van en het doet wonderen om tandbederf te voorkomen en je tanden en kiezen sterker te maken. Maar dat is niet alles! Deze tandpasta zit ook boordevol andere goede dingen, zoals triclosan en zinklactaat. Samen zorgen ze ervoor dat tandplak minder kans krijgt en je mondhygiëne verbetert. Dus, door elke dag je tanden te poetsen met Vitis, geef je jouw gebit de aandacht die het verdient voor een gezonde en sterke glimlach.

  De voordelen van Vitis tandpasta

  Vitis is een bekend merk in de mondzorg industrie dat gespecialiseerd is in producten voor de mondgezondheid. Ze bieden een breed scala aan tandheelkundige producten, waaronder tandpasta. Enkele voordelen van Vitis tandpasta zijn:

  • Tandheelkundige expertise: Vitis tandpasta’s zijn ontwikkeld door experts op het gebied van de tandheelkunde en mondverzorging. De producten worden vaak aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten.
  • Diverse formules: Vitis biedt verschillende tandpasta formules die zijn afgestemd op specifieke mondverzorging behoeften, zoals gevoelige tanden, tandvleesproblemen of tandplakbestrijding. Hierdoor kunnen consumenten de tandpasta kiezen die het beste bij hun situatie past.
  • Actieve ingrediënten: De tandpasta's van Vitis bevatten actieve ingrediënten zoals fluoride, dat helpt bij het versterken van tandglazuur en het voorkomen van tandbederf. Sommige varianten kunnen ook antibacteriële bestanddelen bevatten om tandvleesproblemen aan te pakken.
  • Tandvlees Gezondheid: Vitis besteedt speciale aandacht aan tandvlees gezondheid. Ze hebben producten ontwikkeld die helpen bij het voorkomen van tandvleesproblemen zoals bloedingen, ontstekingen en gingivitis.
  • Smaak en textuur: De tandpasta's van Vitis komen vaak in verschillende smaken en hebben een prettige textuur, wat de poets ervaring aangenamer maakt voor gebruikers.
  • Klinisch getest: Veel Vitis-producten zijn klinisch getest en hebben bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van mondgezondheid en het voorkomen van tandheelkundige problemen.

  Soorten Vitis tandpasta

  Vitis tandpasta’s, elk met zijn eigen unieke eigenschappen, helpen jou om altijd een gezonde mond te behouden, ongeacht van welke mondproblemen je hebt. Of je nu op zoek bent naar wittere tanden, gevoelige tandverzorging of speciale zorg voor een beugel, er is een geschikte variant voor ieder gebit en elke voorkeur.

  • Vitis Whitening Tandpasta: Speciaal ontwikkeld om je tanden en kiezen witter te maken en te voorkomen dat ze verkleuren.
  • Vitis Sensitive Tandpasta: Geschikt voor mensen met gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees, zorgt voor milde en effectieve verzorging.
  • Vitis Orthodontic Tandpasta: Speciaal ontwikkeld voor mensen met een beugel, extra zorg bij een extra kwetsbaar gebit.
  • Vitis CPC Protect Tandpasta: Ideaal voor mensen met een lage weerstand, biedt extra bescherming voor een gezond gebit.
  • Vitis Gezond Tandvlees Tandpasta: Voor extra aandacht aan de gezondheid van het tandvlees, draagt bij aan een optimale verzorging.
  • Vitis Junior Tandgel: Voor kinderen vanaf 6 jaar die van het melkgebit naar de volwassen tanden gaan. Voor ondersteuning van het kindergebit
  • Vitis Kids Tandgel:Voor de allerkleinste poetsers onder ons. Deze tandpasta beschermt het melkgebit van kinderen van 2 tot 6 jaar tegen gaatjes en versterkt het tandglazuur.

  Elke variant van Vitis tandpasta is doordrenkt met specifieke ingrediënten om tegemoet te komen aan diverse gebitsbehoeften. Kies de tandpasta die het beste past bij jouw wensen en geniet van een gezond en stralend gebit.

  Alternatieven op Vitis tandpasta

  Op zoek naar een alternatief op Vitis tandpasta? Wij hebben verschillende alternatieven in ons assortiment. De beste overeenkomsten lees je onderstaand:

  • Bluem tandpasta: De tandpasta’s van Bluem zijn ronduit uniek. Anders dan bij andere tandpasta’s gebruikt Bluem actieve zuurstofmoleculen die bijdragen aan het bestrijden van bacteriën en andere schadelijke stoffen die tandbederf kunnen veroorzaken.
  • Curaprox tandpasta: Door hun bijzonder zachte formule gaat Curaprox de strijd aan met de vele tandpasta’s op de markt die agressieve schuurmiddelen bevatten. Het gebruiken van een zachtere formule vermindert de kans van het ontstaan van kleine groeven waar bacteriën en tandplak zich kunnen nestelen.
  • GUM tandpasta: Het gebruiken van natuurlijke ingrediënten is wat GUM zo bijzonder maakt. Ook al staan ze bekend om hun ragers en stokers, zijn ook hun tandpasta's van topkwaliteit.

  Vitis tandpasta waar te koop?

  Wij van Kiesrijk.nl vinden het belangrijk dat iedereen de beste mondverzorgingsproducten kan vinden en wij bieden daarom ook Vitis tandpasta aan. Wil je meer weten over Vitis tandpasta of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke soort het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.