0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Curaprox

  Curaprox is een dochtermerk van Curaden AG, een Zwitsers merk (bedrijf) dat sinds 1972 mondverzorgingsproducten van topkwaliteit ontwikkelt voor zowel tandheelkundig experts als consumenten. Curaden AG stelt dat een goede mondhygiëne van essentieel belang is. Een goede mondhygiëne in de vorm van mooie witte tanden en een frisse adem staat namelij Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  226 Producten

  Curaprox is een dochtermerk van Curaden AG, een Zwitsers merk (bedrijf) dat sinds 1972 mondverzorgingsproducten van topkwaliteit ontwikkelt voor zowel tandheelkundig experts als consumenten. Curaden AG stelt dat een goede mondhygiëne van essentieel belang is. Een goede mondhygiëne in de vorm van mooie witte tanden en een frisse adem staat namelijk niet alleen voor een goed verzorgd gebit, maar ook voor een goed verzorgd lichaam met gezonde, sterke en vitale organen en weefsels. De mensen achter Curaden AG gaan daarom continu uit van hun belangrijkste principe: better health for you, met de mondverzorgingsproducten zorgen voor een betere (algehele) gezondheid voor jou

  Samenwerking met tandartsen en trainingsprogramma's

  Om mondverzorgingsproducten te kunnen realiseren die gegarandeerd effectief en van de allerhoogste kwaliteit zijn, werkt Curaden AG al jaren nauw samen met tandartsen. Het bedrijf meent dat kennis en innovatie de basis van een perfecte mondverzorgingsroutine vormen. Niet gek, dus, dat het Curaprox  assortiment bestaat uit tal van producten die je helpen je mond in alle opzichten optimaal gezond te houden. Van handtandenborstels, elektrische tandenborstels en whitening producten tot interdentale ragers: Curaprox biedt een breed aanbod aan producten waarmee je je gebit optimaal kunt verzorgen en je gezondheid op peil kunt houden. 

  Behalve met het realiseren van mondverzorgingsproducten voor consumenten en tandheelkundig experts, houdt het bedrijf zich bezig met het opzetten van trainingsprogramma’s voor onder andere tandartsen. Met behulp van deze trainingsprogramma’s worden deze tandartsen elk jaar getraind op het gebied van mondhygiëne. Bij voltooiing van zo'n programma krijgen de tandartsen een certificaat.

  Curaprox hand tandenborstels

  Elke Curaprox hand tandenborstel heeft eigen unieke eigenschappen die ervoor te zorgen dat zowel de tanden als de zachte mondweefsels de best mogelijke behandeling krijgen. Wat geldt voor iedere Curaprox handtandenborstel is dat deze is voorzien van een achthoekig handvat dat ervoor zorgt dat de tandenborstel altijd goed in de hand ligt. 

  De kop van elke Curaprox hand tandenborstel is compact en voorzien van speciale Curen filamenten (borstelharen) met een lichte buiging, zodat je overal in de mond goed bij kunt. De borstelharen zelf zijn heel fijn en stijver dan borstelharen van nylon. Als de haren nat zijn, blijven deze ze net zo stabiel in de mond als wanneer ze droog zijn. De dikte van de borstelharen verschilt per tandenborstel.

  De Curaprox 5460 Ultra Soft tandenborstel met extra zachte borstelharen is speciaal ontwikkeld voor volwassenen met een gevoelige mond, maar er zijn ook tandenborstels, speciaal voor kinderen en tandenborstels om te gebruiken bij orthodontische apparatuur als een beugel

  Curaprox CS 5460 hand tandenborstels

  De CS 5460 hand tandenborstels verwijderen tandplak en helpen schade aan het tandglazuur te voorkomen. Tegelijkertijd verzorgen ze je tanden en tandvlees op milde en effectieve wijze. Hoe precies? Met behulp van een borstelkop met ultrafijne, zachte Curen borstelharen (in plaats van de gebruikelijkere nylon borstelharen). Er zijn in totaal wel 5.460 verschillende Curaprox CS 5460 hand tandenborstels in totaal (vandaar dus de naam).

  De compacte kop van elk van de CS 5460 buigt tijdens het poetsen met je mee en weet zo zelfs de moeilijkst bereikbare plekken in de mond te bereiken. Kantel de borstel hiervoor in een hoek van 45 graden en zet de borstelkop half op je tanden of kiezen en half op je tandvlees. Beweeg de tandenborstel daarna in kleine, voorzichtige ronde bewegingen  op en neer en je gebruikt deze optimaal. 

  Weet je verder wat poetsen met een CS 5460 tandenborstel extra leuk maakt? Je wordt er meteen blij van! Na jaren van dezelfde saaie kleuren vonden de mensen achter Curaprox het namelijk tijd voor een verandering in de vorm van een explosie van felle kleuren. Daarom zijn de CS 5460 tandenborstels voortaan verkrijgbaar in 36 kleurencombinaties, een aantal limited editions en een aantal special editions. De Curaprox Tandenborstel CS 5460 Ortho Ultra Soft is bijvoorbeeld een extra zachte 5460 tandenborstel voor beugeldragers.

  Curaprox elektrische tandenborstels

  Naast een groot aantal hand tandenborstels, biedt Caraprox enkele elektrische tandenborstels. Voor elke tandheelkundige behoefte is er wel een geschikte combinatie van elektrische tandenborstel en opzetborstel.

  Om precies te zijn heeft Curaprox op dit moment drie verschillende typen elektrische tandenborstels in het assortiment: de Hydrosonic Easy, de Hydrosonic Pro en de Black is White Hydrosonic in het assortiment. Alle drie deze typen tandenborstels hebben een krachtige sonische werking met veel pulsen per minuut (poetsbewegingen per minuut) om vuil en vlekken echt goed los te kunnen maken en te kunnen verwijderen.

  Hydrosonic Easy

  Je tanden poetsen met de Curaprox Hydrosonic Easy elektrische tandenborstel is een betrouwbare, effectieve en gemakkelijke manier van poetsen. De tandenborstel levert tot 42.000 poetsbewegingen per minuut en zorgt daarmee voor gegarandeerd schone tanden en kiezen en gezond tandvlees.

  Liever minder dan 42.000 poetsbewegingen per minuut, maar even schone tanden? Geen probleem, de sonische tandenborstel heeft drie standen waartussen je tijdens het poetsen gemakkelijk kunt schakelen. 

  Hydrosonic Pro

  Je tanden poetsen met de Curaprox Hydrosonic Pro elektrische tandenborstel is poetsen als een pro. Met behulp van een borstelkop die is ontworpen op basis van de Curacurve-technologie kun je zelfs de lastigst bereikbare plekken in je mond bereiken. Ook ideaal voor mensen met een vaste beugel.

  De Curaprox Hydrosonic Pro kan worden gebruikt met verschillende opzetborstels, zodat er altijd een opzetborstel is die bij jouw gebit past. De volgende modellen Curaprox opzetborstels zijn met de tandenborstel te combineren:

  Black is White Hydrosonic

  Je tanden poetsen met de prachtige matzwarte Curaprox Black is White Hydrosonic elektrische tandenborstel is poetsen met een design tandenborstel. De borstel reinigt grondig en zorgt ervoor dat je stralend witte glimlach in ere wordt hersteld en/of zo lang mogelijk behouden blijft. De borstelharen van de bij de tandborstel horende opzetborstel (de Curaprox Black is White Hydrasonic Opzetborstel Carbon) heeft een borstelkop, omhuld met koolstof (carbon) die tandplak helpt verminderen en verkleuringen helpt voorkomen.

  Op elk van de hierboven genoemde typen Curaprox elektrische tandenborstels zitten drie standen, zodat je altijd kunt terugschakelen als je het rustiger aan wilt doen. Een reisetui en USB-kabel met adapter worden ook standaard meegeleverd.

  Curaprox tandpasta's

  Geen tandenborstel zonder Curaprox tandpasta voor niet alleen schone, maar ook witte tanden. Want zeg nou zelf: een fris en stralend gebit, wie wil dat nu niet? Bij Kiesrijk kun je kiezen uit een Curaprox Be You tandpasta, een Curaprox Black is White whitening tandpasta en een Curaprox Enzycal tandpasta.

  Wist je verder dat je wat alle Curaprox tandpasta's betreft ervan uit kunt gaan dat ze geen agressieve ingrediënten bevatten? Voor alle Curaproc tandpasta's geldt dat ze voorzichtig reinigen, beschermen tegen tandbederf en je tanden langer fris aanvoelen. Perfect te gebruiken in combinatie met een van de Curaprox hand tandenborstels als de Curaprox CS 5460 Ultra Soft Tandenborstels Multipack of een van de Curaprox sonische tandenborstels als de Curaprox Hydrosonic Easy Sonische Tandenborstel.

  Be You whitening tandpasta

  Ben je enigszins avontuurlijk ingesteld en op zoek naar een 100% natuurlijke whitening? Probeer dan een van de Curaprox Be You whitening tandpasta's. De tandpasta's uit deze lijn zijn verkrijgbaar in zes verschillende blij makende smaken en zitten in tubes in zes levendige kleuren. 

  Black is White whitening tandpasta

  Het klinkt misschien wat gek, maar poetsen met een tandpasta uit de Black is White serie van Curaprox doet wonderen. De krachtige whitening tandpasta's die tot deze lijn behoren zorgen met behulp van triple-action enzymen namelijk voor een betere mondhygiëne en verwijderen met behulp van actieve koolstof namelijk verkleuringen van tandoppervlakken. Verder schuurt en bleekt de tandpasta niet en is deze dus niet schadelijk voor je gebit. 

  Curaprox Enzycal tandpasta

  Curaprox en innovatieve gebitsreiniging gaan hand in hand. Daarom heeft Curaprox, behalve de Black is White serie, ook de Enzycal serie ontwikkeld. Curaprox Enzycal tandpasta's zijn gemaakt op basis van de natuurlijke enzymen die in ons speeksel voorkomen. Deze toegevoegde enzymen vergroten de natuurlijke reinigingskracht van onze tanden en gaan bacteriën effectief te lijf.

  De tandpasta's uit de Enzycal lijn helpen bovendien om verloren mineralen en calcium in het tandglazuur te vervangen. De aan de tandpasta's toegevoegde enzymen hebben een antivirale en schimmeldodende werking.

  Om irritatie te voorkomen zijn alle Enzycal tandpasta's zijn vrij van Sodium Lauryl Sulfaat (SLS). Er zijn drie verschillende Enzycal tandpasta's verkrijgbaar: een tandpasta zonder fluoride, één met een fluoridegehalte van 950 ppm en één met een fluoridegehalte van 1450 ppm.

  Interdentale reinigingsmiddelen

  Je hebt het vast al vaker gehoord, maar handmatig of elektrisch tandenpoetsen alleen is niet voldoende. Wil je je gebit een complete reiniging bieden, dan moet je naast het gewone poetsen ook nog extra tussen je tanden en kiezen (interdentaal) reinigen. 

  De ruimten tussen je tanden en kiezen zijn het meest gevoelig voor de ophoping van voedselresten, bacteriën en speeksel en zijn daardoor de ideale broedplaats voor tandplak. Door twee keer per dag te rageren (gebruik te maken van een rager) of te flossen kun je voorkomen dat er op deze gevoelige plekken problemen ontstaan. Zo blijf je tandvleesproblemen, tandbederf en gaatjes een stapje voor.

  Interdentaal reinigen kan ook helpen om een slechte adem te voorkomen. Curaprox biedt verschillende interdentale reinigingsmiddelen waarmee je tussen je tanden kunt reinigen. Je kunt dan denken aan floss en ragers.

  Curaprox floss

  Omdat elk gebit anders is, heeft Curaprox verschillende flosproducten. Curaprox biedt niet alleen floss producten voor mensen met eigen tanden, maar ook voor mensen met een beugel, implantaten of een andere gebitsprothese die extra aandacht nodig heeft.

  Curaprox ragers

  De interdentale ragers van Curaprox zijn speciaal ontwikkeld om je tanden en kiezen schoon te maken en te houden. Je gebruikt de na het tandenpoetsen en verwijdert er de etensresten en tandplek tussen je tanden mee, de plekken waar je met je tandenborstel niet goed bij kunt.

  De borsteltjes van de Curaprox ragers zijn gemaakt zijn van 'Curen' borstelharen. 'Curen' borstelharen zijn ultrafijne borstelharen die duurzamer zijn dan nylon borstelharen. De Curaprox tandenragers zijn er in allerlei soorten en maten. De belangrijkste twee modellen zijn:

  Curaprox Prime Handy

  Curaprox Prime Handy tandenragers zijn voorzien van een cilindrische borstelkop met zachte, fijne borstelharen. Om effectief te kunnen reinigen zonder het tandvlees te beschadigen zijn de borstelharen van deze Curaprox ragers dicht op elkaar geplaatst. Het handvat van de Curaprox Prime Handy tandenragers is ergonomisch vormgegeven. Hierdoor zijn de ragers gemakkelijk vast te houden en te gebruiken zijn. Het handvat heeft bovendien een antislip oppervlak voor een betere grip tijdens het rageren. 

  Curaprox Prime Plus

  Curaprox Prime Plus tandenragers zijn anders dan alle andere tandenragers. Het verschil zit 'm met name in het ontwerp van de ragers. Curaprox Prime Plus tandenragers zijn uitgerust met een cilindrische borstelkop met heel fijne en tegelijk stevige borstelharen die aan een sterke draad zijn bevestigd. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de Curaprox ragers gemakkelijk tussen je tanden kunnen glijden zonder je tandvlees te beschadigen. Dankzij het feit dat alle Prime Plus ragers zijn voorzien van een hoek, kun je er bovendien eenvoudig je achterste kiezen wat extra aandacht mee geven.

  Tongschrapers

  Wil je het helemaal goed doen, dan reinig je tot slot ook nog je tong. Mondproblemen kunnen namelijk ook worden veroorzaakt door de tong. De oorzaak van slechte adem ligt vaak bij de tong. De smaakpapillen op de tong kunnen gemakkelijk bacteriën van eten en drinken bevatten. Met een Curaprox Tongreiniger hoef je alleen maar een paar keer voorzichtig je tong te poetsen om deze 'tongbeslag' te verwijderen. Het resultaat is een schonere tong en een frissere adem. Bij Kiesrijk.nl heb je de keuze uit een tongreiniger met enkel reinigingsvlak en een Curaprox tongreiniger met een dubbel reinigingsvlak.

  Mondwater, tandpasta en tandgel bij speciale verzorging

  Op sommige momenten heeft je gebit al dan niet tijdelijk speciale verzorging nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan de periode vlak nadat je verstandskiezen zijn getrokken of een periode waarin je tijdelijk met wat tandvleesproblemen.

  Voor de hierboven genoemde momenten heeft Curaprox de Curaprox Perio Plus+ lijn ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit vier Curaprox mondspoelingen, een Curaprox Perio Plus+ tandpasta en een Curaprox Perio Plus+ tandgel die op een milde, maar intensieve manier je tanden en kiezen verzorgen wanneer ze het meest kwetsbaar zijn.

  Alle producten in de Perio Plus+ lijn bevatten chloorhexidine, een krachtig antibacterieel ingrediënt dat ideaal is voor gebruik na tandheelkundige ingrepen. Chloorhexidine kan langdurig in lage doseringen worden gebruikt. Bij hogere doseringen is het raadzaam om advies te vragen aan een tandarts voordat je eraan begint.

  Dentale kauwgom

  De Curaprox Black is White kauwgom bevat geactiveerde koolstof (houtskool) voor wittere tanden. Een heleboel andere ingrediënten ondersteunen de mondgezondheid en beschermen je tanden en kiezen tegen tandbederf.

  De Black is White kauwgom heeft een citrusachtige, muntachtige, frisse smaak. De geactiveerde koolstof verwijdert vlekken en maakt de tanden witter zonder ze te beschadigen. De hydroxyapatiet vult gaatjes en versterkt het tandglazuur. De glucose oxidase houdt de mondflora in balans en heeft een antibacteriële werking en de xylitol helpt het ontstaan van gaatjes voorkomen en smaakt het heerlijk zoet. 

  Reinigingsaccessoires voor kunstgebitten

  Ook als een kunstgebit draagt, is het belangrijk om een goede mondhygiëne te hanteren. Curaprox heeft verschillende reinigingsaccessoires ontwikkeld om dit op een effectieve wijze te kunnen doen. Met behulp van de Curaprox BDC 150/152 Protheseborstel, de BDC 100 Dagelijkse Reinigingsgel, het BDC 105 Wekelijks Reinigingsconcentraat en een van de Curaprox reinigingsdozen weet je zeker dat je kunstgebit goed schoon wordt en blijft.

  Advies nodig?

  Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod aan Curaprox producten. Heb je advies nodig over een van de hierboven genoemde Curaprox producten? Aarzel dan vooral niet, maar neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder!