0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Curaprox Prime Plus

  Curaprox Prime Plus zorgt voor een effectieve en grondige reiniging tussen je tanden en kiezen, ook wel interdentale ruimtes genoemd. Gebruik Prime Plus dagelijks voor het beste resultaat. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  5 Producten

  Curaprox Prime Plus ragers voor ieder gebit

  Wat Curaprox Prime Plus ragers onderscheidt van andere tandenragers, is hun speciale constructie en ontwerp. Ze zijn gemaakt van zeer fijne en sterke borstelharen die zijn bevestigd aan een stevige draad. Deze borstelharen zijn ultradun en cilindrisch van vorm, waardoor Curaprox ragers gemakkelijk tussen je tanden en kiezen kunnen glijden zonder het tandvlees te beschadigen. Bovendien gaan de Curaprox Prime Plus tandenragers lang mee dankzij de goede kwaliteit. Je kunt de Curaprox Prime Plus ragers daardoor meerdere keren gebruiken.

  Curaprox Prime Plus tandenragers zijn verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan de individuele behoeften van gebruikers met verschillende interdentale ruimtes. Curaprox Prime Plus worden geleverd met een ragerhouder van Curaprox. Nadat je één keer een houder hebt aangeschaft, kun je vervolgens de Curaprox Prime ragers refill aanschaffen om de interdentale ruimtes van je gebit te kunnen blijven reinigen.

  Het is belangrijk om de juiste maat Prime Plus ragers te kiezen om ervoor te zorgen dat deze goed tussen de tanden past zonder te veel weerstand of te los te zijn. Twijfel je welke maat of welke maten Curaprox ragers je nodig hebt? Vraag dan advies aan je tandarts of mondhygiënist maar wij van Kiesrijk.nl staan ook altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.

  Waarom zou ik Curaprox Prime Plus gebruiken?

  Het regelmatig gebruiken van Curaprox Prime Plus helpt bij het verwijderen van tandplak en voedselresten die zich ophopen tussen je tanden en kiezen. Door deze ruimtes effectief te reinigen, kan tandbederf, tandvleesontsteking en andere gebitsproblemen worden voorkomen. Curaprox ragers komen namelijk op plaatsen in je gebit waar je handtandenborstel of elektrische tandenborstel niet goed bij kan komen. Gebruik daarom minimaal één keer per dag Curaprox Prime Plus tandenragers en ervaar direct het verschil.