0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Opzetborstels voor wittere tanden

  Veel mensen zouden graag wittere tanden willen zonder hiervoor naar de tandarts te gaan om de tanden te laten bleken. Waardoor worden onze tanden geler en hoe kan je dit tegen gaan? Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  12 Producten

  Opzetborstels voor wittere tanden

  Gele tanden zijn een ergenis voor veel mensen. Toch weet lang niet iedereen hoe gele tanden onstaan. Verkleuring van de tanden kan verschillende oorzaken hebben zoals stress, ouderdom en hormonale veranderingen. De grootste oorzaak van verkleuringen aan de tanden is echter het drinken van bijvoorbeeld koffie, thee en rode wijn. Buiten dat deze dranken het glazuur van je tanden kunnen aantasten, laten ze vaak een gekleurde aanslag op je tanden achter. Hierdoor kunnen je tanden er geler uitzien. Het is ook niet voor niets dat je tijdens het bleken van je tanden een periode géén koffie, thee en rode wijn mag drinken, én geen kleurhoudende groentes en fruit mag eten. Toch is tanden bleken niet de enige manier om van gele tanden af te komen. Op deze pagina vind je speciale opzetborstels voor witte tanden.

  Hoe krijg je wittere tanden?

  Je kan de gele aanslag verwijderen door een speciale opzetborstel te gebruiken. Deze opzetstukjes hebben extra dikke borstelharen welke grondiger reinigen en tevens bevatten ze een speciale polijstcup die de aanslag op een milde manier van de tanden schraapt. Door te poetsen met een Whitening opzetborstel kunnen je tanden binnen twee weken verschillende tinten witter worden doordat oppervlakkige verkleuringen verwijdert worden. Deze opzetstukjes worden tevens aangeraden om te gebruiken tussen de professionele bleekbehandelingen door.

  Verschillende types opzetborstels voor wittere tanden

  Bij Kiesrijk.nl hebben we een aantal verschillende opzetstukjes die je tanden witter kunnen maken. Gebruik je een Philips Sonicare elektrische tandenborstel? Kies dan de Philips Sonicare W2 Optimal White opzetstukjes. Deze hebben een polijstcup die helpt de aanslag van je tanden te verwijderen zodat je tanden witter worden. Gebruik je een Oral B elektrische tandenborstel? Dan moet je op zoek naar geschikte Oral-B opzetborstels. Bijvoorbeeld de Oral B 3DWhite opzetborstels waarmee je wittere tanden krijgt dankzij de dikke borstelharen en de speciale polijstcup die je tanden witter maakt.

  Heb je advies nodig over Whitening opzetborstels?

  Koop bij dé specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected] met je vraag en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

  Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goede verzorging van de mond bijdraagt aan de algemene gezondheid van je lichaam. Gezond zijn begint dus bij een gezond gebit.