0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Vitis mondspoeling online kopen

  Vitis mondspoeling is een mondverzorgingsproduct dat ontworpen is om de gezondheid van de mond te bevorderen en te beschermen tegen tandheelkundige problemen zoals gaatjes en tandsteen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  7 Producten

  Is Vitis mondwater goed?

  Vitis mondwater bevat een combinatie van actieve ingrediënten die bijdragen aan de verbetering van de mondhygiëne. Zo bevat het bijvoorbeeld natriumfluoride, dat helpt om tandbederf te voorkomen en het glazuur van de tanden te versterken. Daarnaast bevat het cetylpyridiniumchloride (CPC), dat een antimicrobiële werking heeft en helpt bij het bestrijden van bacteriën die tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken.

  Een ander belangrijk ingrediënt van Vitis mondspoeling is xylitol. Dit natuurlijke zoetmiddel heeft niet alleen een aangename smaak, maar heeft ook bewezen effectief te zijn in het voorkomen van cariës. Xylitol remt namelijk de groei van bacteriën die tandbederf veroorzaken en vermindert de hoeveelheid zuur die in de mond wordt geproduceerd.

  Wat doet Vitis mondspoeling?

  Het regelmatig gebruik van Vitis mondspoeling kan helpen bij het voorkomen van tandheelkundige problemen, zoals tandbederf, gaatjes en tandvleesaandoeningen. Het kan ook bijdragen aan een frisse adem en een gezond gevoel in de mond. Vitis mondspoeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Het is een alcoholvrije mondspoeling die speciaal is ontwikkeld om de mondholte te reinigen en te verfrissen zonder het delicate evenwicht van de mondflora te verstoren.

  Hoe gebruik je Vitis mondspoeling?

  Het gebruik van Vitis mondspoeling is vrij gemakkelijk:

  1. Na het poetsen van je tanden, kiezen en tandvlees, giet je een kleine hoeveelheid van het Vitis mondwater in de mond en spoel je gedurende 30 seconden.
  2. Daarna spuug je het uit.
  3. Let op: het is niet de bedoeling dat je Vitis mondspoeling doorslikt. Het wordt aanbevolen om dit minimaal één keer per dag te doen, bijvoorbeeld voor het slapengaan.

  Waar kan ik Vitis mondspoeling kopen?

  In de webshop van Kiesrijk.nl vind je een rijk assortiment aan mondverzorgingsproducten, waaronder Vitis mondspoeling. Vitis mondwater is in verschillende varianten verkrijgbaar, dus kijk even goed welke soort het beste bij jouw gebit past.

  Bekijk ook eens ons assortiment Vitis tandpasta.

  Meer weten?

  Heb je advies nodig over Vitis mondspoeling? Of wil je meer weten over een van onze andere mondverzorgingsproducten? Stuur dan een berichtje naar onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord.