0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Tandenborstels 6+

  Tandenborstels voor kinderen vanaf 6 jaar hebben speciale kenmerken en eigenschappen die geschikt zijn voor kinderen van 6 jaar en ouder. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  11 Producten

  Welke eigenschappen hebben tandenborstels 6+?

  • Grootte en ontwerp: Tandenborstels voor kinderen van 6 jaar en ouder zijn over het algemeen kleiner dan volwassenen borstels en hebben een aangepast ontwerp dat comfortabeler is voor kinderen om vast te houden. Ze hebben vaak ergonomische handvatten en antislipgrepen om het poetsen gemakkelijker te maken, voor zowel kinderen als hun ouders.
  • Zachte borstelharen: Kinderen van 6 jaar en ouder hebben nog steeds gevoelig tandvlees en zachte tandenborstelharen zijn daarom ideaal. Deze haren zijn mild voor het tandvlees en zorgen voor een effectieve reiniging van de tanden zonder irritatie te veroorzaken. Ideaal dus!
  • Leuke ontwerpen: Veel tandenborstels voor kinderen hebben kleurrijke ontwerpen en zijn versierd met populaire stripfiguren, superhelden of dieren, zoals Mickey Mouse en Frozen. Dit kan helpen om het poetsen leuker te maken en kinderen te stimuleren om hun tanden en kiezen regelmatig en grondig te poetsen.
  • Elektrische tandenborstels: Voor kinderen van 6 jaar en ouder zijn er ook elektrische tandenborstels beschikbaar. Deze kunnen handig zijn omdat ze vaak een ingebouwde timer hebben die kinderen helpt om de aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. Elektrische tandenborstels helpen ook om tandplak effectiever te verwijderen.
  • Ouderlijk toezicht: Hoewel kinderen van 6 jaar en ouder al enige zelfstandigheid hebben bij het poetsen, is ouderlijk toezicht nog steeds belangrijk. Ouders kunnen ervoor zorgen dat hun kinderen de juiste poetstechniek gebruiken en ervoor zorgen dat ze geen delen van hun mond overslaan. Napoetsen blijft belangrijk tot het 10e levensjaar.

  Vervang een tandenborstel op tijd… ook bij kinderen

  Het is belangrijk om te benadrukken dat tandenborstels regelmatig moeten worden vervangen, ongeveer om de drie maanden of zodra de borstelharen versleten zijn of wanneer je kind bijvoorbeeld heel verkouden is geweest. Daarnaast moeten kinderen worden aangemoedigd om twee keer per dag gedurende twee minuten te poetsen en regelmatig hun tanden te flossen om een goede mondgezondheid te behouden.