0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  TePe ragers

  TePe ragers zijn tandenragers die speciaal zijn ontworpen voor interdentale reiniging. Dit betekent dat ze bedoeld zijn voor het reinigen van de ruimtes tussen je tanden en je kiezen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  84 Producten

  Welke soorten TePe ragers zijn er?

  Er zijn verschillende maten en varianten van TePe ragers beschikbaar, zodat je de juiste maat kunt kiezen die past bij de grootte van de interdentale ruimtes in je mond. Je kunt kiezen uit TePe Origineel, TePe Extra Soft, TePe Angle en TePe EasyPick.

  TePe Origineel
  Het grote voordeel van TePe Interdentale Ragers origineel is dat ze een ergonomisch handvat hebben. Daardoor zijn deze TePe Ragers prettig om vast te houden en fijn in gebruik. Daarnaast hebben de TePe Ragers een kort en recht model en een plastic gecoate ijzerdraad ter bescherming van je tanden, kiezen en tandvlees. Bovendien hebben de TePe Original ragers roze, oranje, rood en blauw een flexibele hals die gemakkelijk naar wens in te stellen is. De TePe Original ragers geel, groen, lila, grijs en zwart hebben een te buigen draad die kunt verstellen zoals je zelf wilt. Tot slot zijn de TePe Interdentale Ragers origineel ontworpen in samenspraak met Zweedse tandspecialisten, dat voor erg goede en fijne tandenragers heeft gezorgd.

  TePe Extra Soft
  De TePe Interdentale Ragers Extra Soft hebben als één van de belangrijke kenmerken dat ze hele zachte borstelhaartjes hebben. Dat is fijn als je bijvoorbeeld net geopereerd bent of als je last hebt van gevoelig tandvlees of als je een droge mond hebt of als je het fijn vindt om zachte mondverzorgingsproducten te gebruiken. Daarnaast hebben deze TePe Ragers een flexibel en ergonomisch handvat. Dankzij het kuiltje in het handvat zijn de TePe Extra Soft Ragers zeer fijn om vast te houden en daardoor heel prettig in gebruik. Bovendien is het ijzerdraadje omringd door een plastic coating, zodat je tanden, kiezen en tandvlees goed beschermd zijn én zodat de TePe Tandenragers een langere levensduur hebben. Tot slot wordt bij de TePe Ragers Extra Soft een hygiënische beschermdop geleverd, waardoor je de TePe Interdentale Ragers op een schone en veilige manier kunt bewaren.

  TePe EasyPick
  TePe EasyPick Ragers hebben een zeer sterk handvat, waardoor je de tandenragers gemakkelijk vast kunt houden. Het handvat geeft voldoende grip om tandplak en voedselresten in je gebit grondig weg te halen. Dat heeft als voordeel dat je minder kans hebt op gebitsproblemen, zoals een slechte adem, gaatjes, tandsteen en bloedend tandvlees. Bovendien zijn de TePe EasyPick Ragers sterk en buigzaam, zodat je eenvoudig overal in je mond terecht kunt. Deze TePe Ragers zijn verkrijgbaar in drie maten: voor zeer smalle tot smalle interdentale ruimtes (TePe EasyPick Oranje), voor middelgrote tot grote interdentale ruimtes (TePe EasyPick Turquoise) en voor hele grote interdentale ruimtes (TePe EasyPick Paars). Tot slot kun je de EasyPick Ragers ook goed gebruiken als je beugels, kronen en/of implantaten hebt.

  TePe Angle
  Het kenmerkende aan TePe Angle Ragers is dat ze een hals met een hoek hebben. Hiermee kun je met deze TePe Ragers gemakkelijk overal in je gebit terecht. Geen interdentale ruimte blijft onbehandeld, zodat je alle etensresten en tandplak eenvoudig en snel weg kunt halen. Doordat de TePe Angle Ragers in 6 soorten verkrijgbaar zijn, zit de juiste maat voor jouw gebit er ook tussen. De TePe Angle Ragers hebben een ergonomisch ontworpen handvat, zodat je de tandenragers prettig kunt vasthouden tijdens het gebruik ervan. De plastic coating rondom het ijzerdraadje zorgt er tenslotte voor dat je aan de ene kant geen beschadigingen aan je gebit krijgt en aan de andere kant een langere levensduur van de TePe Ragers hebt.

  Waarom TePe tandenragers gebruiken?

  Het gebruik van TePe ragers is een belangrijk onderdeel van een goede mondhygiëne. Het reinigen van de interdentale ruimtes helpt tandplak te verwijderen op plaatsen waar een (elektrische) tandenborstel mogelijk niet goed bij kan komen. Door regelmatig gebruik te maken van TePe ragers kunnen tandbederf, tandvleesontsteking en andere mondgezondheidsproblemen worden verminderd.

  TePe ragers worden wereldwijd gebruikt en zijn een populair hulpmiddel voor interdentale reiniging. Let op: het is géén vervanging van tandenpoetsen. TePe ragers gebruik je naast het poetsen van je tanden, kiezen en tandvlees. Het regelmatig gebruiken van TePe ragers zorgt voor een nóg betere mondgezondheid en een frisse adem.

  Hoe gebruik je TePe ragers?

  1. Was je handen: Begin altijd met schone handen voordat je TePe ragers gebruikt.
  2. Plaatsing: Pak de TePe rager vast bij het handvat en breng deze voorzichtig in de ruimte tussen je tanden of kiezen. Zorg ervoor dat je de rager recht naar voren duwt en niet te veel kracht uitoefent om beschadiging van het tandvlees te voorkomen.
  3. Beweeg heen en weer: Eenmaal tussen je tanden, beweeg de TePe rager heen en weer om tandplak en voedselresten te verwijderen. Het is belangrijk om zachte, horizontale bewegingen te maken zonder te veel druk uit te oefenen. Vermijd scherpe bewegingen om beschadiging van het tandvlees te voorkomen.
  4. Herhaal voor elke interdentale ruimte: Ga door met het gebruiken van de TePe rager voor elke ruimte tussen je tanden en kiezen. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent en elke ruimte grondig reinigt.
  5. Spoelen: Spoel de TePe rager regelmatig af onder stromend water om tandplak en vuil te verwijderen terwijl je bezig bent.
  6. Reinig na gebruik: Na gebruik spoel je de TePe rager grondig af en laat je hem drogen. Berg hem op een schone en droge plaats op.

  Waar koop je ragers van TePe?

  Bij Kiesrijk.nl kun je terecht voor alle soorten TePe ragers die er zijn. In ons assortiment vind je de vier verschillende TePe ragers in alle varianten die er bestaan. Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden.

  Advies over TePe tandenragers nodig?

  Twijfel je welke maat TePe ragers je nodig hebt? Vraag dan advies aan je tandarts of mondhygiënist. Hij of zij kent je gebit tenslotte het beste. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.