0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TePe Extra Soft Ragers

  Tepe Extra soft ragers zijn ideale ragers als je last hebt van gevoelig tandvlees, maar toch graag wilt flossen. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus altijd een geschikte rager voor jouw gebit. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  20 Producten

  TePe Extra Soft ragers koop je voordelig bij Kiesrijk.nl

  Ben jij op zoek naar TePe Extra Soft ragers voor jouw gebit? Dan zit je bij Kiesrijk op de juiste plek. Als dé specialist op gebied van dagelijkse mondzorg vinden wij het belangrijk om voor ieder type gebit geschikte TePe ragers te hebben. 

  TePe Extra Soft ragers voor gevoelig tandvlees

  Tegenwoordig ervaart ongeveer de helft van de bevolking problemen met ontstoken tandvlees, waarbij 10-15% te maken krijgt met een ernstige vorm van tandvleesontsteking. Het is belangrijk te realiseren dat dit een veelvoorkomend gezondheidsprobleem is, maar gelukkig zijn er tal van beschikbare opties en behandelingen om ontstoken tandvlees effectief te verzorgen en te herstellen. Een van de redenen dat Kiesrijk een uitgebreid assortiment aan TePe Extra Soft ragers aanbiedt. Deze ragers zijn extra zacht en speciaal ontwikkeld om onnodige beschadiging van ontstoken of beschadigd tandvlees te voorkomen. Dit maakt ze meer geschikt voor het ragen na het ondergaan van een operatie dan de TePe Original en TePe Angle ragers.

  TePe Extra Soft ragers voor jouw gebit

  Het is belangrijk dat je de juiste TePe Extra Soft ragers voor jouw gebit gebruikt. Het verschilt namelijk per persoon welke tandenragers het beste bij je gebit passen. Het komt zelfs regelmatig voor dat je meerdere maten en/of meerdere soorten ragers voor één gebit nodig hebt voor een zo goed mogelijke reiniging. De TePe Extra Soft ragers zijn te verkrijgen in 6 maten met bijpassende kleuren:

  Let op dat er niet te veel en niet te weinig weerstand is bij het gebruik van een TePe Extra Soft rager. Als je nog niet zeker weet welke maat geschikt is, is er een gemengd pakket beschikbaar van alle maten zodat je op een simpele manier de beste TePe Extra Soft rager voor jou kan vinden. Het is mogelijk dat meerdere maten nodig zijn voor een grondige mondverzorging van je gebit doordat niet alle ruimtes tussen je tanden en kiezen even groot zijn.

  Alternatieven op TePe Extra Soft ragers

  Last van gevoelige tanden? Naast de TePe Extra soft zijn er ook nog andere soorten ragers die je in jouw situatie kunt gebruiken. De meest verkochte lichten we kort toe:

  Interprox Ragers: Interprox heeft een groot assortiment geschikte ragers. Ook als je op zoek bent naar een rager voor gevoelige tanden. 

  Lactona Ragers: Lactona is al jaren een bekend merk op het gebied van mondverzorging. De ragers van Lactona zijn dan ook verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. 

  Advies nodig over TePe Extra Soft ragers? 

  Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met ragers, tandenstokers en floss, zodat je nooit misgrijpt. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven over de verzorging van jouw gebit. Mail ons op [email protected]. Daarnaast is het is altijd verstandig om persoonlijk advies te vragen aan je tandarts, mondhygiënist of preventieassistent(e) die meer inzicht heeft in jouw situatie.