0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TePe Original Ragers

  TePe Original ragers zijn de bekende ragers van TePe. Bij Kiesrijk verkrijgbaar van 0.4mm tot 1.5mm, dus er is altijd een formaat TePe Original rager wat perfect is voor jouw gebit. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  38 Producten

  Een goede mondverzorging begint met twee keer per 2 minuten lang je tanden en kiezen te poetsen. Daarmee haal je meteen de meeste tandplak en achtergebleven voedselresten weg. Dat wordt geschat op zo’n 70%. Om je gebit nog gezonder en sterker te houden, is het belangrijk om na het tandenpoetsen gebruik te maken van TePe Ragers. De reden hiervoor? Met TePe Ragers kom je op plekken van je gebit waar je (elektrische) tandenborstel niet of niet goed bij kan komen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de interdentale ruimtes achterin je gebit en voor de allerkleinste ruimten tussen je tanden. Reinig dagelijks met TePe Ragers en ga de strijd aan tegen tandplak en etensresten.

  Houd je gebit schoon met TePe Interdentale Ragers origineel

  TePe Interdentale Ragers origineel zijn in 9 verschillende varianten te verkrijgen met elk een eigen kleur. Je kunt met deze TePe Ragers interdentale ruimtes van 1.9 tot 11.0 mm reinigen. Aangezien je vaak meerdere maten tandenragers nodig hebt, is het erg fijn dat er zoveel soorten TePe Original ragers zijn. Zo vind je namelijk ook de juiste maten voor jouw gebit.

  Het grote voordeel van TePe Interdentale Ragers origineel is dat ze een ergonomisch handvat hebben. Daardoor zijn deze TePe Ragers prettig om vast te houden en fijn in gebruik. Daarnaast hebben de TePe Ragers een kort en recht model en een plastic gecoate ijzerdraad ter bescherming van je tanden, kiezen en tandvlees. Bovendien hebben de TePe Original ragers roze, oranje, rood en blauw een flexibele hals die gemakkelijk naar wens in te stellen is. De TePe Original ragers geel, groen, lila, grijs en zwart hebben een te buigen draad die kunt verstellen zoals je zelf wilt. Tot slot zijn de TePe Interdentale Ragers origineel ontworpen in samenspraak met Zweedse tandspecialisten, dat voor erg goede en fijne tandenragers heeft gezorgd.

  TePe Interdentale Ragers origineel samengevat

  • Met plastic coating om het ijzerdraadje ter bescherming van het gebit.
  • Dagelijks te gebruiken.
  • Te combineren met TePe Gingival gel.
  • TePe Ragers met een flexibele hals (roze, oranje, rood en blauw) of een buigbare draad (geel, groen, lila, grijs en zwart).
  • Ergonomisch handvat dat prettig vast te houden is.
  • Geschikt voor interdentale ruimtes van 1.9 mm tot 11.0 mm.
  • Om gebitsproblemen te voorkomen, zoals een slechte adem, ontstoken tandvlees en gaatjes.

  Tepe Ragers Original

    

  Draaddikte (mm)

  Borsteldikte (mm)

  Iso Grootte

  TePe Ragers Roze

  bbb

  0.4 mm

  1.9 mm

  0

  TePe Ragers Oranje

  bbb

  0.45 mm

  2.0 mm

  1

  TePe Ragers Rood

  bbb

  0.5 mm

  2.4 mm

  2

  TePe Ragers Blauw

  bbb

  0.6 mm

  3.0 mm

  3

  TePe Ragers Geel

  bbb

  0.7 mm

  3.5 mm

  4

  TePe Ragers Groen

  bbb

  0.8 mm

  5.3 mm

  5

  TePe Ragers Lila

  bbb

  1.1 mm

  6.0 mm

  6

  TePe Ragers Grijs

  bbb

  1.3 mm

  9.0 mm

  7

  TePe Ragers Zwart

  bbb

  1.5 mm

  11.0 mm

  8