0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TePe tandpasta online kopen

  TePe werkt al sinds de oprichting in 1965 nauw samen met tandartsen. Samen met deze experts op het gebied van mondhygiëne en mondgezondheid heeft het tandpastamerk een aantal milde tandpasta’s ontwikkeld. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  4 Producten

  TePe tandpasta's: milde tandpasta’s van topkwaliteit

  Elke tandpasta van het merk TePe die je bij Kiesrijk.nl bestelt, is gegarandeerd mild voor (doorkomende) tanden en tandvlees en is van topkwaliteit. Elke tandpasta van TePe zorgt zo voor een gezonde mond en een goede mondhygiëne voor iedereen.

  Of je nu een tandpasta voor gevoelig tandvlees en een droge mond zoekt, een milde en zachte tandpasta voor jezelf of een baby- of kindertandpasta om tandbederf en cariës (gaatjes) tegen te gaan, TePe heeft een tandpasta die past bij jouw behoeften. Het merk werkt met de volgende twee productlijnen: TePe Pure en TePe Daily.

  TePe Pure tandpasta’s

  TePe Pure tandpasta's zijn milde tandpasta's met een fluoridegehalte van 1450 ppm om cariës (gaatjes) te voorkomen. De Pure lijn is speciaal ontworpen voor mensen met gevoelig tandvlees en/of die de voorkeur geven aan een zachte, niet-schuimende tandpasta.

  Van de TePe Pure Tandpasta zijn twee varianten verkrijgbaar: een tandpasta met een subtiele pepermuntsmaak en een tandpasta zonder smaak. Beide typen tandpasta dragen bij aan een comfortabelere poetservaring.

  TePe Daily tandpasta’s

  TePe Daily tandpasta is een zachte, laagschuimende tandpasta met milde pepermuntsmaak die cariës (gaatjes) helpt voorkomen. Van de TePe Daily Tandpasta zijn de volgende drie varianten verkrijgbaar: TePe Daily, TePe Daily Kids en Tepe Daily Baby

  Alle drie de varianten hebben een fluoridegehalte dat per tandpasta is afgestemd op de leeftijd van de gebruiker. Fluoride zorgt ervoor dat je tanden sterk en gezond blijven. De Daily tandpasta's zijn precies zoals de naam al doet vermoeden – geschikt voor dagelijks gebruik.

  1. TePe Daily voor volwassenen

  TePe Daily is een zachte, dagelijkse tandpasta voor volwassenen met een leeftijdsgebonden        fluoridegehalte van 1450 ppm, het ideale niveau voor volwassenen. De tandpasta is laagschuimend om comfortabeler te kunnen poetsen. 

  2. TePe Daily Kids voor kinderen

  TePe Daily Kids is een zachte, dagelijkse tandpasta voor kinderen van tussen de 3 en de 6 jaar met een leeftijdsgebonden fluoridegehalte van 1000 ppm. De tandpasta schuimt niet om gemakkelijker te kunnen poetsen.

  3. TePe Daily Baby voor baby's

  TePe Daily Baby tandpasta is een zachte, dagelijkse tandpasta voor kinderen van tussen de 0 en de 2 jaar. De tandpasta heeft een leeftijdsgebonden fluoridegehalte van 1000 ppm en biedt een zachte bescherming vanaf het eerste tandje. De tandpasta schuimt niet en bevat ook geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Poetsen met de TePe Daily Baby tandpasta zorgt zo bij je kleintje(s) voor een zoete, maar neutrale smaakbeleving.

  Blijf bij het poetsen of poets zelf

  Kinderen tot 10-12 jaar en baby's die hun eerste tandje krijgen hebben hulp en toezicht nodig bij het poetsen. Poets de binnenkant, buitenkant en bijtvlakken van de tanden twee keer per dag ten minste twee minuten. Gebruik een tandenborstel met ongeveer twee centimeter van de Daily tandpasta.

  Geschikt voor veganisten en veilig te gebruiken door iedereen

  Voor alle TePe tandpasta's geldt dat ze zijn gemaakt op basis van een Zweeds recept bestaande uit slechts een paar natuurlijke en zorgvuldig geselecteerde essentiële ingrediënten, dat ze geen microplastic bevat en ze vrij van natriumlaurylsulfaat (SLS), een schuimmiddel dat gevoelig mondweefsel kan irriteren. Dit maakt alle TePe tandpasta's óók geschikt voor veganisten en veilig voor elke gebruiker.

  Duurzame keuze voor jezelf én het milieu

  Poetsen met een van de tandpasta’s van TePe betekent een glimlach voor het leven en is op die manier een duurzame keuze voor jezelf. Dankzij het feit dat alle tandpasta tubes van TePe gemaakt zijn van gerecyclede materialen ben je door deze tandpasta te kopen echter ook nog eens heel duurzaam bezig voor het milieu! Wat wil je nog meer?

  TePe tandpasta online bestellen

  In het assortiment van Kiesrijk.nl vind je precies die TePe tandpasta die jij nodig hebt, voor jezelf of voor je kleintje(s). Nadat je de tandpasta van jouw keuze in je virtuele winkelmandje hebt geplaatst, het bestelproces hebt doorlopen en je order hebt afgerekend, gaan we voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je de tandpasta zo snel mogelijk krijgt thuisbezorgd.

  Heb je nog vragen over (het bestellen van) een van de TePe tandpasta's? Stuur ons dan gerust een berichtje via: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. We horen graag van je!