0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Curaprox mondspoeling online kopen

  Curaprox mondspoeling is een innovatieve en effectieve manier om de mondhygiëne te verbeteren. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Hoe helpt Curaprox mondspoeling je gebit?

  Curaprox mondspoeling is ontwikkeld door Curaden, een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in tandheelkundige producten. Curaprox mondwater bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een gezonde mond en een frisse adem.

  Curaprox mondspoeling bevat onder andere xylitol, een natuurlijke zoetstof die tandbederf helpt voorkomen. Daarnaast bevat het extracten van groene thee en cranberry, die bekend staan om hun antibacteriële werking en het vermogen om ontstekingen te verminderen. Ook bevat Curaprox mondspoeling fluoride. Dit helpt om je tanden en kiezen te versterken en te beschermen tegen gaatjes.

  Eén van de voordelen van Curaprox mondspoeling is dat het niet alleen zorgt voor een frisse adem, maar ook helpt om tandplak en tandsteen te verminderen. Het spoelen van je mond met Curaprox mondspoeling na het tandenpoetsen zorgt voor een extra reiniging en helpt om je mond gezond te houden. Daarnaast is de mondspoeling vrij van alcohol en andere irriterende stoffen, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige mond.

  Hoe gebruik je Curaprox mondspoeling?

  1. Poets als eerste grondig je tanden, kiezen en tandvlees voordat je Curaprox mondspoeling gaat gebruiken.
  2. Schud de fles voor gebruik.
  3. Spoel je mond gedurende 30 seconden met 10 tot 15 ml mondspoeling.
  4. Spuug de mondspoeling daarna uit en zorg dat je niets doorslikt.
  5. Spoel de mond niet na met water.
  6. Gebruik het mondwater minimaal één keer per dag voor een optimaal resultaat.

  Wat doet Curaprox mondspoeling?

  Het gebruik van Curaprox mondspoeling kan ook helpen bij de behandeling van tandvleesproblemen, zoals gingivitis. Door het verminderen van ontstekingen en bacteriën in je mond kan de mondspoeling bijdragen aan gezond tandvlees. Dit resulteert weer in een gezond en sterk gebit. Raadpleeg wel altijd even je tandarts of mondhygiënist bij irritaties aan je tandvlees of andere gebitsproblemen. Hij of zij kent je gebit tenslotte het beste.

  Heb je nog vragen waar wij je bij kunnen helpen? Mail ons dan op [email protected]. Op werkdagen krijg je antwoord van ons binnen 24 uur.