0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Lactona ragers

  Lactona ragers zijn kleine, cilindervormige borsteltjes die worden gebruikt voor interdentale reiniging. Ze zijn ontworpen om effectief voedselresten en tandplak te verwijderen die tussen je tanden en kiezen vast komen te zitten. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  48 Producten

  Lactona ragers koop je voordelig bij Kiesrijk.nl

  Ben jij op zoek naar Lactona ragers voor jouw gebit? Dan zit je bij Kiesrijk op de juiste plek. Als dé specialist op gebied van dagelijkse mondzorg vinden wij het belangrijk om voor ieder type gebit een geschikte rager te hebben. 

  Lactona ragers voor ieder gebit

  De ragers van Lactona zijn er in verschillende uitvoeringen. Het gebruik van Lactona ragers biedt meerdere voordelen voor je mondgezondheid. Met de juiste ragers van Lactona breng je jouw mondverzorging naar het volgende niveau. Hier zijn enkele redenen waarom je deze ragers in je mondverzorgingsroutine moet opnemen:

  • Effectieve reiniging: Lactona tandenragers zijn ontworpen om interdentale ruimtes grondig te reinigen. Ze verwijderen gemakkelijk voedselresten en tandplak op plekken die tandenborstels niet bereiken.
  • Voorkomen van tandvleesproblemen: Door regelmatig gebruik te maken van tandenragers verminder je de vorming van tandplak tussen je tanden. Dit helpt bij het voorkomen van tandvleesproblemen zoals ontstekingen en bloedingen.
  • Geschikt voor verschillende ruimtes: Lactona biedt verschillende maten en uitvoeringen van ragers, zodat je altijd de rager vindt die het beste bij jouw interdentale ruimtes past. 
  • Aanvulling op tandenpoetsen: Het gebruik van ragers vormt een aanvulling op het traditionele tandenpoetsen. Samen zorgen ze voor een volledige mondverzorging, waarbij zowel de tandoppervlakken als de ruimtes tussen de tanden effectief worden gereinigd.

  Hoe gebruik je Lactona ragers?

  Voordat je een Lactona rager gebruikt maak je hem het liefst eerst even nat, waarna je hem voorzichtig tussen jouw tanden en kiezen steekt en beweeg je heen en weer om tandplak en voedselresten te verwijderen. Je mag best enige weerstand voelen tijdens het gebruik van Lactona ragers. Dit mag echter niet te veel zijn, want anders heb je een verkeerde maat te pakken. Het is belangrijk om de rager zachtjes te gebruiken om het tandvlees niet te beschadigen. Na gebruik spoel je de rager af zodat je deze opnieuw kan gebruiken, afhankelijk van de staat van de borstelharen. Zorg dat je op tijd een nieuwe Lactona tandenrager gebruikt voor het beste resultaat ervan.

  Welke Lactona ragers kies jij?

  Lactona is een bekend merk dat gespecialiseerd is in mondverzorgingsproducten, waaronder handtandenborstels en hulpmiddelen voor interdentale reiniging zoals ragers. De Lactona ragers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor verschillende interdentale ruimtes. 

  Kiesrijk.nl verkoopt drie soorten Lactona ragers, namelijk:

  De juiste Lactona tandenragers voor jouw gebit

  Het is belangrijk dat je de juiste Lactona tandenragers voor jouw gebit gebruikt. Het verschilt namelijk per persoon welke tandenragers het beste bij je gebit passen. Het komt zelfs regelmatig voor dat je meerdere maten en/of meerdere soorten ragers voor één gebit nodig hebt voor een zo goed mogelijke reiniging. Wil je meer weten over al de verschillende soorten Lactona ragers en welke het beste is voor jou? Lees dan onze Lactona rager blog.

  Advies nodig over Lactona tandenragers? 

  Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met ragers, tandenstokers en floss, zodat je nooit misgrijpt. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven over de verzorging van jouw gebit. Mail ons op [email protected]. Daarnaast is het is altijd verstandig om persoonlijk advies te vragen aan je tandarts, mondhygiënist of preventieassistent(e) die meer inzicht heeft in jouw situatie.