0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Lactona ragers EasyDent

  Lactona ragers EasyDent hebben een conische vorm die van smal naar breed loopt. Gebruik dagelijks Lactona ragers voor een gezonde mondverzorging. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  8 Producten

  Naast het tandenpoetsen is het voor een goede mondverzorging belangrijk om minimaal één keer per dag Lactona ragers EasyDent te gebruiken. Wanneer je dat doet, kun je nog meer tandplak en voedselresten weghalen waardoor je de kans op mondproblemen aanzienlijk vermindert of zelfs voorkomt. Denk hierbij aan tandvleesproblemen, tandplak of gaatjes.

  Het is daarbij wel belangrijk dat je de juiste maat Lactona EasyDent rager gebruikt. Een verkeerde maat kan vervelende gevolgen voor je gebit hebben. Je kunt bijvoorbeeld beschadigingen aan je tandvlees krijgen of je kunt niet alle etensresten en tandplak weghalen. Vraag daarom aan je tandarts of mondhygiënist welke maat tandenrager bij jouw gebit past. Het kan zomaar zijn dat je meerdere maten Lactona ragers nodig hebt, omdat bij de meeste mensen de interdentale ruimtes tussen tanden en kiezen niet even groot zijn. Daarom is het fijn dat er meerdere varianten Lactona ragers EasyDent te verkrijgen zijn.

  Daarnaast biedt Lactona ook nog is geheel andere rager variaties aan, namelijk de Lactona ragers Interdental Cleaners en de Lactona ragers EasyGrip. Wil je meer weten over al onze soorten Lactona ragers en hoe je ze moet gebruiken? Lees dan onze Lactona rager blog.

  Gebitsproblemen voorkomen met behulp van Lactona EasyDent

  Lactona ragers EasyDent zijn verkrijgbaar in 3 soorten. Deze Lactona ragers zijn gemaakt van nylon, die een antibacteriële bescherming bieden. Dat zorgt ervoor dat gebitsproblemen voorkomen kunnen worden. De Lactona ragers hebben een draad die omhuld is met een kunststof coating. Dat biedt aan de ene kant bescherming om irritaties aan het gebit te voorkomen en zorgt er aan de andere kant voor dat de Lactona EasyDent ragers vaker gebruikt kunnen worden voordat ze aan vervanging toe zijn.

  Tenslotte hebben de Lactona ragers EasyDent een conische vorm, waardoor ze smal beginnen en breed eindigen. Daardoor heb je als het ware meerdere maten tandenrager in één. Dit maakt de EasyDent ragers erg gebruiksvriendelijk, wat zorgt voor een grondige en optimale reiniging van de verschillende interdentale ruimtes tussen tanden en kiezen.

  Lactona ragers EasyDent kort samengevat

  • Antibacterieel
  • Conische rager die smal begint en breed eindigt
  • Dagelijks te gebruiken om gebitsproblemen tegen te gaan
  • Draad omhuld met kunststof coating
  • Grondige en optimale reiniging van tanden en kiezen
  • Herbruikbaar tot minimaal vijf keer
  • Te combineren met de Lactona houder

  Lactona Ragers
  EasyDent

   

  Draad ø Enkel

  Draad ø Getwist

  ø Borsteldikte

  Easydent Type A

  bbb

  0.35 mm

  0.63 mm

  2.5 - 5 mm 

  Easydent Type B

  bbb

  0.4 mm

  0.72 mm

  3.1 - 8 mm 

  Easydent Type C

  bbb

  0.45 mm

  0.81 mm

  6 - 11 mm