0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  GUM HaliControl

  Het merk GUM HaliControl is een onderdeel van Sunstar, een toonaangevend bedrijf op het gebied van mondverzorgingsproducten en -oplossingen. GUM HaliControl is specifiek gericht op het aanpakken van slechte adem, ook wel halitose genoemd. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  4 Producten

  Hoe kun je een slechte adem bestrijden?

  Een slechte adem (halitose) is een veelvoorkomend probleem dat wordt gekenmerkt door onaangename geuren die uit de mond komen, meestal als gevolg van bacteriën die zich ophopen in de mondholte.

  GUM HaliControl biedt een reeks producten die zijn ontworpen om slechte adem te bestrijden en de mondhygiëne te verbeteren. Deze productlijn omvat onder andere het volgende:

  • GUM HaliControl Mondspoelmiddelen: GUM HaliControl biedt mondspoelmiddelen die speciaal zijn samengesteld om slechte adem te verminderen en een frisse adem te bevorderen. Deze spoelmiddelen helpen bij het doden van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte adem.
  • GUM HaliControl Tandpasta: Er zijn GUM HaliControl tandpasta's beschikbaar die zijn ontworpen om de mond te reinigen en de adem te verfrissen. Ze bevatten vaak actieve ingrediënten die helpen bij het bestrijden van bacteriën en het verminderen van geur.
  • GUM HaliControl Tongreinigers: GUM HaliControl kan ook tongreinigers aanbieden, omdat de tong een veelvoorkomende plaats is waar bacteriën zich kunnen ophopen en slechte adem kunnen veroorzaken.

  Bestrijd een slechte adem met GUM HaliControl

  Het merk GUM HaliControl is bedoeld voor mensen die last hebben van slechte adem en op zoek zijn naar effectieve oplossingen om dit probleem aan te pakken. Het is belangrijk op te merken dat slechte adem verschillende oorzaken kan hebben, waaronder slechte mondhygiëne, tandheelkundige problemen, roken, bepaalde voedingsmiddelen en medische aandoeningen.

  De producten van GUM HaliControl zijn ontworpen om bij te dragen aan een betere mondgezondheid en een frisse adem. Het is ook raadzaam om eventuele onderliggende oorzaken met je tandarts te bespreken voor een grondige diagnose en behandeling. Vraag daarom altijd advies aan hem of haar.