0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Zachte tandenborstels

  Ieder dag je gebit grondig poetsen is essentieel voor een goede mondgezondheid. Daarom is het belangrijk dat je de juiste tandenborstel gebruikt. Als jij graag met een gewone tandenborstel poetst, dan ben je wellicht op zoek naar een zachte tandenborstel. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  49 Producten

  Wanneer kies je een zachte tandenborstel?

  De handtandenborstel bestaat in verschillende soorten en maten. De zachte tandenborstel is daar één variant van. Meestal kiezen mensen met gevoelig tandvlees voor een zachte tandenborstel, zoals jonge kinderen en mensen die relatief snel tandvleesontstekingen hebben. Deze mensen hebben namelijk een tandenborstel nodig die weinig weerstand biedt om het tandvlees niet verder te beschadigen. Zachte tandenborstels zijn daar dan de uitkomst voor.

  Merk je tijdens het tandenpoetsen dat je tandvlees snel bloedt, dan is het zeker aan te raden om een tijd met een zachte tandenborstel te poetsen. Je hebt dan namelijk last van kwetsbaar tandvlees dat wel wat extra en zachte aandacht nodig heeft. Schaf dus dan zeker een zachte tandenborstel aan om ervoor te zorgen dat je tandvlees weer rustig kan herstellen. Vergeet niet om ook tandpasta voor gevoelige tanden te gebruiken. Deze combinatie bij elkaar is het middel om je tandvlees weer te laten herstellen. Gezond tandvlees helpt om de rest van je gebit gezond te houden.

   

  Welke merken hebben zachte tandenborstels?

  Bij Kiesrijk.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan zachte tandenborstels. Op deze pagina vind je al onze zachte tandenborstels in een overzicht bij elkaar. Je vindt hier tandenborstels voor zowel kinderen als volwassenen. Kiesrijk.nl heeft van de volgende merken de zachte tandenborstel in het assortiment zitten:

   

  Nog vragen of advies nodig?

  Wil je meer weten over een bepaalde zachte tandenborstel? Heb je vragen over andere mondverzorgingsproducten? Ben je benieuwd welke soort handtandenborstel het beste bij jouw gebit past? Stel al je vragen via [email protected] en je krijgt zo snel mogelijk antwoorden. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.