0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Piksters

  Erskine Oral Care is een Australisch bedrijf dat in 1992 werd opgericht door Dr. Craig Erskine-Smith. Hij was een voormalig tandarts met meer dan 30 jaar ervaring. Erskine Oral Care ontwerpt, produceert en distribueert tandheelkundige en mondverzorgingsproducten, waaronder de toonaangevende interdentale ragers van Piksters. Erskine Oral Care export Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  111 Producten

  Erskine Oral Care is een Australisch bedrijf dat in 1992 werd opgericht door Dr. Craig Erskine-Smith. Hij was een voormalig tandarts met meer dan 30 jaar ervaring. Erskine Oral Care ontwerpt, produceert en distribueert tandheelkundige en mondverzorgingsproducten, waaronder de toonaangevende interdentale ragers van Piksters. Erskine Oral Care exporteert vandaag de dag naar meer dan 25 landen en heeft op drie verschillende continenten magazijnen staan.

   

  Gebruik Piksters ragers voor een gezond en sterk gebit

  Piksters zijn beroemde en veelgebruikte interdentale ragers. Niet alleen in Australië, maar inmiddels ook in een groot deel van de rest van de wereld. Erskine Oral Care vindt het belangrijk om innovatief te blijven en om hun producten te verbeteren waar nodig is, zodat ze Piksters producten van hoge kwaliteit op de markt blijven brengen… zowel voor consumenten als voor tandheelkundige professionals.

   

  Het gebruik van interdentale ragers is belangrijk voor een goede mondverzorging. (Elektrische) tandenborstels kunnen namelijk niet overal in het gebit bijkomen en dit betekent dat je (elektrische) tandenborstel niet alle tandplak en voedselresten weg kan halen. Gelukkig bestaan er interdentale ragers die de ruimtes tussen je tanden en kiezen goed kunnen reinigen. Dat voorkomt allerlei gebitsproblemen, zoals gaatjes, een slechte adem en bloedend tandvlees. Als je dat zelf kunt voorkomen is het altijd beter dan wanneer de tandarts het voor je moet genezen. Vergeet niet om dagelijks te reinigen met Piksters tandenragers en ga voor een schoon, gezond en sterk gebit.

   

  De duurzaamheid van Bamboo Piksters

  In 2019 introduceerde Erskine Oral Care de Bamboo Piksters. Deze Piksters producten zijn gemaakt van bamboe, als duurzaam alternatief voor plastic. De Bamboo Piksters zijn voor 96% plasticvrij en bestaan uit duurzaam geteelde, volledig biologisch afbreekbare bamboe. De verpakking is zelfs gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is biologisch afbreekbaar. Door deze Piksters mondverzorgingsproducten te gebruiken zorg je goed voor je gebit én goed voor het milieu.

   

  Piksters producten bij Kiesrijk.nl

  Naast de interdentale ragers heeft Kiesrijk.nl nog een aantal Piksters producten in het assortiment, waaronder:

   

  Bekijk op je gemak alle Piksters producten in onze webshop en kies de juiste mondverzorgingsproducten voor jouw gebit. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord van ons.