0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  GUM Soft Picks

  GUM Soft-Picks zijn een effectieve manier om tandplak en voedselresten te verwijderen tussen je tanden en kiezen. GUM Soft Picks zijn gemaakt van flexibele rubberen tips die voorzichtig tussen de tanden kunnen worden geschoven om tandplak weg te halen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  23 Producten

  Met alleen tandenpoetsen ben je er nog niet voor een goede mondverzorging. Het is belangrijk om ook dagelijks gebruik te maken van GUM Soft-Picks. Deze GUM tandenstokers komen op plaatsen in je gebit waar je (elektrische) tandenborstel niet bij kan komen, zodat de tandplak en achtergebleven voedselresten daar ook goed verwijderd kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je minder gebitsproblemen ervaart, zoals tandsteen, gaatjes en bloedend tandvlees.

  GUM Soft-Picks zijn gemaakt van rubber. Dit zorgt ervoor je een zachte en milde mondverzorging ervaart; in tegenstelling tot tandenstokers die gemaakt zijn van hout, latex of metaal. De rubberen borstelharen van GUM Soft-Picks glijden comfortabel tussen de interdentale ruimtes van je gebit en masseren het tandvlees, terwijl jij tandplak en etensresten weghaalt. Let op: omdat de GUM tandenstokers van rubber zijn gemaakt, kun je ze slechts eenmalig gebruiken. Vergeet daarom niet om je GUM Soft-Picks weg te gooien, nadat je ze voor je gehele gebit gebruikt hebt.

  Welke soorten GUM Soft-Picks zijn er?

  GUM Soft-Picks bestaan in drie verschillende soorten: GUM Soft-Picks Original, GUM Soft-Picks Comfort Flex en GUM Soft-Picks Advanced. Deze GUM tandenstokers hebben een aantal overeenkomsten, waaronder dat ze gemaakt zijn van rubber, dat ze dagelijks te gebruiken zijn en dat ze voor een milde mondverzorging zorgen. Daarnaast hebben ze een aantal eigen kenmerken:

  GUM Soft-Picks Original

  • Zonder toevoeging van metaal, latex en hout.
  • Met fluoride.
  • Inclusief een handig reisdoosje voor onderweg.
  • Zorgt voor een masserend effect voor je tandvlees.

  GUM Soft-Picks
  Original

   

  Draaddikte (in mm)

  ø Interdentale ruimte

  GUM Soft-Picks Medium

  bbb2.1M

  GUM Soft-Picks Large

  bbb4.2L

  GUM Soft-Picks X-Large

  bbb6.3XL 

  GUM Soft-Picks Comfort Flex

  • Flexibele hals voor extra gebruiksgemak.
  • Ergonomische en antislip handvat voor meer comfort.
  • Met een reisdoosje waar je eenvoudig een aantal GUM tandenstokers kunt stoppen.
  • GUM ragers zijn gemaakt van rubber en bevatten geen hout, latex of metaal.
  • Geeft je tandvlees een micro-massage tijdens het gebruik ervan.

  GUM Soft-Picks
  Comfort Flex

   

  ø Interdentale ruimte

  GUM Soft-Picks Small

  bbb
  S

  GUM Soft-Picks Medium

  bbb
  M

  GUM Soft-Picks Cool Mint

  bbbM

  GUM Soft-Picks Large

  bbbL

  GUM Soft-Picks Advanced

  • Conische vorm.
  • Comfortabel en prettig in gebruik.
  • Zonder metaaldraad, dus geen beschadigingen bij je tanden, kiezen en tandvlees.
  • Flexibele borstelharen voor extra gebruiksgemak.
  • Ergonomisch handvat.

  GUM Soft-Picks
  Advanced

   

  Draaddikte (in mm)

  ø Interdentale ruimte

  GUM Soft-Picks Small

  bbb
  0.5S

  GUM Soft-Picks Medium

  bbb
  0.7M

  GUM Soft-Picks Large

  bbb0.8L

  Hoe gebruik je GUM Soft-Picks?

  Het gebruik van GUM Soft-Picks is eenvoudig en gemakkelijk:

  1. Pak de juiste maat GUM Soft-Picks en schuif de punt voorzichtig tussen de tanden en kiezen.
  2. Buig de GUM Soft Picks om deze voorzichtig rond de kromming van je tand of kies te laten glijden en verwijder al het vuil en alle tandplak.
  3. Na gebruik gooi je de GUM Soft-Picks weg. Je kunt deze rubberen tandenstokers slechts één keer gebruiken.

  Welke voordelen hebben GUM Soft Picks?

  Een van de voordelen van GUM Soft-Picks is dat ze niet alleen de tanden schoonmaken, maar ook het tandvlees masseren en stimuleren. Door het tandvlees te masseren, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt het tandvlees gezonder. Bovendien kunnen de Soft-Picks helpen om tandvleesontsteking te verminderen, dat leidt tot gezondere tanden en tandvlees.

  De GUM Soft-Picks zijn zo ontworpen om in kleine ruimtes te passen. Daarom zijn deze rubberen tandenstokers perfect voor mensen met kronen, bruggen, een beugel of andere orthodontische apparaten.

  Gum Soft-Picks zijn tenslotte ook handig voor mensen die onderweg zijn. Ze zijn klein en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het eenvoudig is om ze te gebruiken wanneer je onderweg bent. De meeste GUM Soft Picks worden geleverd met een handig bewaardoosje. Heel handig om even in je tas, broekzak of jaszak te stoppen.

  Waarom zou je GUM Soft-Picks gebruiken?

  GUM Soft-Picks zijn een uitstekende aanvulling op je dagelijkse mondverzorgingsroutine. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, effectief in het verwijderen van tandplak en achtergebleven voedselresten tussen de tanden en kiezen, en kunnen helpen bij het stimuleren van gezond tandvlees. Kortom: GUM Soft Picks dragen bij aan een gezonder gebit.

   

  Bij Kiesrijk.nl heb je de keuze uit verschillende varianten en verschillende maten. Zorg dat je de juiste maten GUM Soft-Picks voor jouw gebit gebruikt voor het meest optimale resultaat. Raadpleeg bij twijfel je tandarts of mondhygiënist of neem contact op met onze klantenservice.