0
Sluiten

Categorieën

Filters

  GUM Soft Picks

  GUM Soft-Picks zijn een effectieve manier om tandplak en voedselresten te verwijderen tussen je tanden en kiezen. GUM Soft Picks zijn gemaakt van flexibele rubberen tips die voorzichtig tussen de tanden kunnen worden geschoven om tandplak weg te halen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  22 Producten

  Hoe gebruik je GUM Soft-Picks?

  Het gebruik van GUM Soft-Picks is eenvoudig en gemakkelijk:

  1. Pak de juiste maat GUM Soft-Picks en schuif de punt voorzichtig tussen de tanden en kiezen.
  2. Buig de GUM Soft Picks om deze voorzichtig rond de kromming van je tand of kies te laten glijden en verwijder al het vuil en alle tandplak.
  3. Na gebruik gooi je de GUM Soft-Picks weg. Je kunt deze rubberen tandenstokers slechts één keer gebruiken.

   

  Welke voordelen hebben GUM Soft Picks?

  Een van de voordelen van GUM Soft-Picks is dat ze niet alleen de tanden schoonmaken, maar ook het tandvlees masseren en stimuleren. Door het tandvlees te masseren, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en wordt het tandvlees gezonder. Bovendien kunnen de Soft-Picks helpen om tandvleesontsteking te verminderen, dat leidt tot gezondere tanden en tandvlees.

   

  De GUM Soft-Picks zijn zo ontworpen om in kleine ruimtes te passen. Daarom zijn deze rubberen tandenstokers perfect voor mensen met kronen, bruggen, een beugel of andere orthodontische apparaten.

   

  Gum Soft-Picks zijn tenslotte ook handig voor mensen die onderweg zijn. Ze zijn klein en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het eenvoudig is om ze te gebruiken wanneer je onderweg bent. De meeste GUM Soft Picks worden geleverd met een handig bewaardoosje. Heel handig om even in je tas, broekzak of jaszak te stoppen.

   

  Waarom zou je GUM Soft-Picks gebruiken?

  GUM Soft-Picks zijn een uitstekende aanvulling op je dagelijkse mondverzorgingsroutine. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, effectief in het verwijderen van tandplak en achtergebleven voedselresten tussen de tanden en kiezen, en kunnen helpen bij het stimuleren van gezond tandvlees. Kortom: GUM Soft Picks dragen bij aan een gezonder gebit.

   

  Bij Kiesrijk.nl heb je de keuze uit verschillende varianten en verschillende maten. Zorg dat je de juiste maten GUM Soft-Picks voor jouw gebit gebruikt voor het meest optimale resultaat. Raadpleeg bij twijfel je tandarts of mondhygiënist of neem contact op met onze klantenservice.