0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Halita mondwater online kopen

  Halita mondwater is een effectief product dat speciaal is ontworpen om slechte adem te bestrijden. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  1 Product

  Wat is Halita?

  Halita is onderdeel van Dentaid en wordt wereldwijd gebruikt door mensen die last hebben van een slechte adem. Het mondwater is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd in een fles met een handige dop om het gemakkelijk te kunnen gebruiken.

  Wat doet Halita mondwater?

  Halita mondwater is ontworpen om de oorzaak van slechte adem aan te pakken, namelijk de bacteriën die zich ophopen in de mond. Het mondwater bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waaronder chloorhexidine, cetylpyridiniumchloride en zinklactaat. Deze ingrediënten hebben antibacteriële eigenschappen en helpen om de bacteriën in de mond te doden, waardoor de slechte adem wordt verminderd.

  Naast het bestrijden van slechte adem heeft Halita mondwater ook andere voordelen. Het helpt bijvoorbeeld om tandplak te verminderen en tandvleesontsteking te voorkomen. Dit komt door de antibacteriële eigenschappen van de actieve ingrediënten in het mondwater. Door regelmatig Halita mondwater te gebruiken, kan je dus niet alleen genieten van een frisse adem, maar ook van een betere mondgezondheid.

  Halita mondwater is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Het mondwater is mild en veroorzaakt geen irritatie of pijn. Het kan ook worden gebruikt door mensen met een beugel, implantaten of kronen, omdat het geen schade aanricht aan deze tandheelkundige apparaten.

  Hoe gebruik je Halita mondwater?

  1. Na het poetsen van de tanden spoel je de mond gedurende 30 seconden met het mondwater.
  2. Het is belangrijk om het mondwater niet in te slikken, maar uit te spugen.
  3. Het wordt aanbevolen om Halita mondwater tweemaal daags te gebruiken, 's ochtends en' s avonds.

  Als je last hebt van slechte adem, is Halita mondwater zeker het proberen waard. Het is een effectieve en veilige manier om slechte adem te bestrijden en tegelijkertijd te zorgen voor een goede mondgezondheid. Probeer Halita mondwater vandaag nog en geniet van een frisse adem en een gezonde mond!

  Waar koop je Halita?

  Halita mondwater is verkrijgbaar in de webshop van Kiesrijk.nl. Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Bij bestellingen vanaf 45 euro betaal je zelfs geen verzendkosten.