0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Halita

  Dentaid heeft als doel gesteld dat ze producten op de markt willen brengen die de mond optimaal beschermen en verzorgen, voornamelijk in situaties waarin je mond extra aandacht verdient en nodig heeft. Dentaid wil dit bereiken door kwalitatief hoogwaardige, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde producten uit te brengen. Voor mensen d Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  25 Producten

  Dentaid heeft als doel gesteld dat ze producten op de markt willen brengen die de mond optimaal beschermen en verzorgen, voornamelijk in situaties waarin je mond extra aandacht verdient en nodig heeft. Dentaid wil dit bereiken door kwalitatief hoogwaardige, patiëntvriendelijke en wetenschappelijk onderbouwde producten uit te brengen. Voor mensen die last hebben van een slechte adem hebben ze het merk Halita ontwikkeld.

   

  Wat kan de oorzaak zijn van halitose?

  Een slechte adem - ook wel halitose genoemd - wordt meestal veroorzaakt door de bacteriën in je mond. Deze bacteriën maken van voedselresten gassen, waaronder zwavel. Die gassen ruiken niet lekker en kunnen voor een slechte adem zorgen.

   

  Bacteriën kom je op verschillende plekken in je mond tegen, zoals op je tong, in ontstoken tandvlees, onder een kunstgebit en in de etensresten tussen je tanden en kiezen. ’s Nachts als je slaapt, heb je de grootste kans op een slechte adem. Ook wanneer je lange tijd niets eet, vergroot je de kans op slechte adem. In beide gevallen is je mond dan droog en dat is de perfecte gelegenheid voor bacteriën om gassen te maken. Halitose kan zeer vervelend ervaren worden en ervoor zorgen dat je belemmert wordt in je dagelijks leven.

   

  Hoe kan ik halitose verhelpen?

  Eén van de belangrijkste zaken in de strijd tegen een slechte adem is een goede mondverzorging. Zorg goed voor je tanden, kiezen en tandvlees en voorkom gebitsproblemen.

  • Poets dagelijks je tanden en kiezen grondig.
  • Gebruik tandenstokers, tandenragers of flosdraad.
  • Haal het witte of gele laagje van je tong weg met een Halita tongschraper.
  • Ga ieder half jaar voor controle naar de tandarts.
  • Bezoek een mondhygiënist als je tandarts dit adviseert.

   

  Een frisse adem met Halita

  Halita producten pakken de oorzaak van een slechte adem aan. Het Halita assortiment bestaat uit alcoholvrije producten die tandplak en de productie van zwavelgassen op de tong bestrijden:

  • 24 uur lang een frisse adem.
  • Wetenschappelijk bewezen effectief.
  • Maskeert niet, maar pakt de oorzaak van halitose aan.
  • Ter bestrijding van de vluchtige zwavelgassen.

   

  Kiesrijk.nl heeft verschillende Halita producten in het assortiment zitten om je weer fris en fruitig te voeren, waaronder:

   

  Welke Halita spullen zorgen ervoor dat jij weer zonder ongemak het huis uit kunt en je niet meer bezig hoeft te zijn met een slechte adem? Kijk op je gemak maar eens rond in onze webshop en kies de geschikte producten voor jou.