0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Lactona tandenstokers

  Lactona tandenstokers zijn een effectief en handig hulpmiddel om tandplak en voedselresten tussen je tanden en kiezen te verwijderen. Het is belangrijk om iedere dag de interdentale ruimtes van je gebit te reinigen om gebitsproblemen te voorkomen. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  4 Producten

  Waarom is het gebruik van Lactona tandenstokers belangrijk?

  Het gebruik van Lactona tandenstokers draagt bij aan een gezond en sterk gebit. Daarom is het belangrijk om minimaal één keer per dag de interdentale ruimtes van je gebit te reinigen:

  • Tandenstokers helpen bij het verwijderen van voedselresten die tussen de tanden vastzitten en die niet met poetsen alleen kunnen worden verwijderd. Als voedselresten niet worden verwijderd, kunnen ze bacteriegroei bevorderen en tot tandbederf leiden.
  • Tandplak is een kleverige laag bacteriën die zich op de tanden vormt. Als het niet wordt verwijderd, kan het leiden tot tandvleesontsteking en tandbederf. Lactona tandenstokers helpen bij het verwijderen van tandplak op plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan.
  • Voedselresten die tussen de tanden vastzitten, kunnen een onaangename geur veroorzaken. Door tandenstokers te gebruiken, worden deze resten verwijderd en vermindert de kans op een slechte adem.
  • Door Lactona tandenstokers te gebruiken, kan het tandvlees worden gestimuleerd en worden de bloedvaten in het tandvlees versterkt, dat helpt bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen.

   

  Lactona tandenstokers bij Kiesrijk.nl

  Bij Kiesrijk.nl hebben we een aantal Lactona tandenstokers in het assortiment zitten. Kijk goed welke tandenstokers bij jouw gebit passen en welke maat of maten je nodig hebt. De meeste mensen hebben verschillende groottes qua interdentale ruimtes, waardoor je ook verschillende maten tandenstokers nodig hebt. Vraag bij twijfel advies aan je tandarts of mondhygiënist of neem contact op met onze klantenservice via [email protected]. Een goede tandenstoker zorgt voor een grondige reiniging tussen je tanden en kiezen.

  Kiesrijk.nl biedt de volgende Lactona tandenstokers aan: