0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Lactona FlexPicks

  Lactona FlexPicks zijn een type interdentale ragers of tandenstokers die worden gebruikt voor het reinigen van ruimtes tussen de tanden en kiezen. Ze zijn ontworpen om effectief tandplak en voedselresten te verwijderen overal in je gebit. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  2 Producten

  Ga voor een gezond gebit met Lactona FlexPicks

  De Lactona FlexPicks zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor ze gemakkelijk tussen de tanden kunnen glijden zonder het tandvlees te beschadigen. Ze hebben een driehoekige vorm en zijn voorzien van zachte rubberen borsteltjes aan de uiteinden. Deze borsteltjes zorgen voor een grondige reiniging en masseren tegelijkertijd het tandvlees, wat de gezondheid ervan bevordert en waardoor je minder kans hebt op tandvleesontstekingen.

  Een bijzondere eigenschap van de Lactona FlexPicks is dat ze dubbelzijdig te gebruiken zijn. De rechte kant gebruik je voor het grondig reinigen tussen je tanden en de gebogen kant is bedoeld voor het schoonmaken tussen je kiezen. Op deze manier kun je met één Lactona rager alle ruimtes tussen je tanden en je kiezen goed reinigen. Dat heeft als grote voordeel dat je gebitsproblemen kunt voorkomen, zoals bloedend tandvlees, tandsteen, een slechte adem en gaatjes.

  Lactona ragers komen namelijk op plaatsen in je gebit waar je (elektrische) tandenborstel niet kan komen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de achterste kiezen. Dit is een plek in je gebit waar je niet gemakkelijk kunt poetsen, maar waar tandplak en voedselresten zich wel graag ophopen. Daarom is het extra belangrijk om ook daar goed te reinigen. Daar helpen de Lactona FlexPicks bij.

  Meer informatie?

  Wil je meer informatie over de Lactona FlexPicks? Of heb je vragen over één van onze andere mondverzorgingsproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.

  Plaats je je bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Bekijk onze webshop op je gemak, kies de juiste mondverzorgingsproducten voor jouw mond en ga voor een gezond en sterk gebit.