0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  GUM ragers

  GUM ragers zijn kleine hulpmiddelen die gebruikt worden voor het reinigen van de ruimtes tussen je tanden en kiezen. Tandenragers worden aangeraden als aanvulling op het dagelijkse tandenpoetsen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  70 Producten

  Welke voordelen heeft het gebruik van GUM ragers?

  GUM ragers bestaan uit een kleine handgreep en een fijn borsteltje dat tussen je tanden en kiezen kan worden ingebracht. Het borsteltje is gemaakt van zachte maar stevige nylon haren die effectief tandplak en voedselresten kunnen verwijderen. De grootte van het borsteltje kan variëren, zodat er voor elke interdentale ruimte een geschikte tandenrager beschikbaar is.

  Het gebruik van GUM ragers heeft verschillende voordelen. Ten eerste helpen ze bij het verwijderen van tandplak en voedselresten op plaatsen waar een (elektrische) tandenborstel moeilijk bij kan komen, zoals tussen je achterste kiezen. Hierdoor kunnen tandvleesproblemen, waaronder tandvleesontsteking en tandbederf, worden voorkomen. Ten tweede kunnen GUM ragers helpen bij het stimuleren van het tandvlees en het bevorderen van een gezonde doorbloeding. Dit verbetert de algehele mondgezondheid.

  Gebruik de juiste GUM ragers op een goede manier

  Het is belangrijk om de juiste maat GUM rager te kiezen die past bij de ruimte tussen je tanden. Te kleine ragers zullen niet effectief reinigen, terwijl te grote ragers oncomfortabel kunnen zijn en je tandvlees kunnen beschadigen. Het is daarom aan te raden om advies te vragen aan je tandarts of mondhygiënist om de juiste maat en het juiste model te bepalen. GUM ragers zijn verkrijgbaar in de volgende soorten: GUM Soft Picks, GUM Trav-ler en GUM Bi-Direction. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen varianten. Laat je goed informeren, zodat je weet welke GUM ragers het beste bij jouw gebit passen.

  Daarnaast is het belangrijk om de GUM ragers op de juiste manier te gebruiken. Plaats het borsteltje voorzichtig tussen je tanden en kiezen en beweeg het heen en weer zonder te veel kracht te zetten. Herhaal dit voor iedere interdentale ruimte van je gebit. Spoel de tandenrager na gebruik af en laat ‘m even goed drogen. De meeste tandenragers kun je meerdere keren gebruiken. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor de GUM Soft Picks. Die zijn slechts eenmalig te gebruiken. Gebruik GUM ragers minimaal één keer per dag voor het beste resultaat.