0
Sluiten

Categorieën

Filters

  GUM Proxabrush Classic

  GUM Proxabrush Classic zijn dagelijks te gebruiken om de interdentale ruimtes van je gebit op een verantwoorde manier grondig te reinigen. Toon meer

  Merken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  5 Producten

  Een goede mondverzorging voor een gezond en sterk gebit bestaat onder andere uit het twee keer per dag poetsen van je gebit en het grondig reinigen van de interdentale ruimtes tussen je tanden en kiezen. Voor dat kun je goed gebruik maken van de GUM Proxabrush Classic houder met GUM Proxabrush tandenstokers. Deze GUM tandenstokers halen tandplak en achtergebleven voedselresten weg, zodat jij minder kans hebt op onder andere gaatjes, een slechte adem en ontstoken tandvlees. Op die gebitsproblemen zit tenslotte niemand te wachten.

  Als je gebruik gaat maken van GUM tandenstokers, is het belangrijk dat je de juiste maat of maten gebruikt. Bij een te kleine maat GUM ragers kun je niet overal grondig schoonmaken, terwijl je bij een te grote maat juist beschadigingen aan je gebit kan veroorzaken die niet nodig waren. Let daarom goed op dat je voor de juiste maat GUM Proxabrush Classic gaat. Bij de juiste GUM tandenstokers voel je enige weerstand tijdens het gebruik ervan, maar dit is nooit teveel of te hard. Dan heb je namelijk niet de goede GUM Proxabrush voor jouw gebit te pakken.

  Twijfel je welke maat of maten je nodig hebt? Laat je dan adviseren voor je tandarts of mondhygiënist. Hij of zij kent je gebit tenslotte het beste. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice voor vragen en advies. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord van ons.

  Kenmerken van de GUM Proxabrush Classic

  • Elke dag te gebruiken als onderdeel van je dagelijkse mondverzorging.
  • Ter voorkoming van gebitsproblemen zoals gaatjes, tandstaan, een slechte adem en ontstekingen aan het tandvlees.
  • Te plaatsen in de GUM Proxabrush Classic houder voor nog meer gebruiksgemak.
  • Meerdere keren te gebruiken, mits je ze na iedere reinigingsbeurt even goed schoonmaakt.
  • Met een antibacterieel middel dat zorgt voor een extra goede reiniging van de interdentale ruimtes.

  GUM Proxabrush
  Classic refills

   

  Draaddikte (in mm)

  ISO

  GUM Proxabrush refills 412

  bbb0.92

  GUM Proxabrush refills 414

  bbb1.13

  GUM Proxabrush refills 612

  bbb1.44

  GUM Proxabrush refills 614

  bbb1.65