0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Opzetborstels gevoelige tanden

  Opzetborstels voor gevoelige tanden zijn speciaal ontworpen tandenborstelkoppen die zijn ontwikkeld om te helpen bij het reinigen van tanden en tandvlees zonder extra irritatie of ongemak te veroorzaken voor mensen met gevoelige tanden. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  10 Producten

  Wat zijn de voordelen van opzetborstels voor gevoelige tanden?

  • Zachte borstelharen: Opzetborstels voor gevoelige tanden hebben over het algemeen zachtere en fijnere borstelharen dan standaardborstels. Deze zachtere borstelharen zorgen voor een mildere reiniging om te voorkomen dat het tandglazuur wordt beschadigd of het gevoelige tandvlees wordt geïrriteerd.
  • Speciale technologieën: Sommige opzetborstels voor gevoelige tanden zijn voorzien van speciale technologieën, zoals druksensoren of vibratiecontrole, om ervoor te zorgen dat u niet te hard op uw tanden drukt tijdens het poetsen. Dit helpt om verdere schade aan gevoelige tanden te voorkomen.
  • Geschikt voor elektrische tandenborstels: Deze opzetborstels zijn vaak ontworpen om te passen op populaire merken en modellen van elektrische tandenborstels, zoals Oral-B en Philips Sonicare.
  • Vermindering van gevoeligheid: Opzetborstels voor gevoelige tanden kunnen helpen bij het verminderen van gevoeligheid door tandplak en voedselresten effectief te verwijderen, waardoor tandvleesontsteking wordt verminderd en de blootstelling van tandhalzen aan prikkels wordt verminderd.
  • Regelmatige vervanging: Het is belangrijk om opzetborstels regelmatig te vervangen, gemiddeld genomen om de drie maanden, om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren en geen bacteriën opbouwen.

  Ontdek de oorzaak van je gevoelige tanden

  Het is wel belangrijk om op te merken dat gevoelige tanden vaak een onderliggende oorzaak hebben, zoals blootliggende tandhalzen, tandvleesproblemen of tandbederf. Het gebruik van een opzetborstel voor gevoelige tanden kan helpen om de symptomen te verlichten, maar het is ook belangrijk om professioneel advies in te winnen bij een tandarts om de oorzaak van de gevoeligheid te identificeren en aan te pakken.

  Samen met de juiste mondverzorging kan dit helpen om de mondgezondheid te verbeteren en gevoeligheid te verminderen. Zorg goed voor je gebit en ga daarom op tijd naar je tandarts bij aanhoudende klachten.