0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Tandenstokers online kopen

  Regelmatig gebruik van tandenstokers versterkt het tandvlees en voorkomt gezondheidsproblemen. Kies tandenstokers die effectief tandvleesontsteking en gaatjes voorkomen. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  37 Producten

  Tandenstokers

  Zelfs bij het dagelijks Poetsen & Spoelen, al dan niet met een elektrische tandenborstel, zorgt voor een reiniging van 60% van de mond. De overige 40% is moeilijk bereikbaar en kan enkel gereinigd worden door regelmatig gebruik van flosdraad, interdentale ragers of tandenstokers. Tandenstokers zijn ontworpen om tandplak en voedselresten te verwijderen die zich ophopen op plaatsen waar de tandenborstel moeilijk bij komt. Door regelmatig gebruik van deze interdentale reinigingsmiddelen voorkomt mondgezondheidsproblemen zoals:

  Het is daarom raadzaam om een complete mondverzorgingsroutine te volgen, inclusief zowel het gebruiken van een tandenborstel als het gebruik van interdentale reinigingsmiddelen zoals tandenstokers. Naast het profijt voor de mondgezondheid is uit diverse onderzoeken gebleken dat de gezondheid van de mond een grote invloed heeft op de rest van ons lichaam. Een gezonde mond is de basis voor een gezond lichaam. Iedereen wil graag een stralend schoon gebit, maar nog belangrijker: een gezond lichaam!

  Voordelen van tandenstokers

  Tandenstokers gebruiken heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen ervan zetten we voor je op een rijtje:

  • Tandvleesgezondheid: Tandenstokers dragen bij aan het behoud van gezond tandvlees door tandplak en bacteriën te verwijderen die zich tussen de tanden ophopen. Dit helpt tandvleesontsteking te voorkomen en bevordert een optimale mondgezondheid.
  • Preventie van Tandbederf: Door regelmatig gebruik van tandenstokers kunnen moeilijk bereikbare plekken tussen de tanden grondig worden gereinigd, waardoor het risico op tandbederf en gaatjes wordt verminderd.
  • Frissere Adem: Tandenstokers verwijderen voedseldeeltjes die vastzitten tussen de tanden en dragen zo bij aan een frissere adem. Dit is vooral belangrijk om te doen omdat je op deze manier de bacteriën die voor een slechte adem zorgen niet de kans geeft om tussen je tanden te gaan zitten
  • Verbeterde Looks: Door regelmatig gebruik van tandenstokers wordt verkleuring tussen de tanden verminderd, waardoor je altijd een prachtige lach hebt.

  Hoe gebruik je tandenstokers?

  Als specialist op het gebied van mondverzorging verkopen wij zorgvuldig uitgekozen tandenstokers die je helpen met het schoonmaken van je tanden en kiezen. Je kunt onze tandenstokers dan ook altijd veilig gebruiken. Toch is het belangrijk dat je ook weet hoe je veilig een tandenstoker kunt gebruiken voor een optimale mondgezondheid. Plaats de tandenstoker voorzichtig tussen de tanden en gebruik zachte heen-en-weergaande bewegingen om voedselresten en plaque te verwijderen, terwijl je tegelijkertijd overmatige druk vermijdt om het tandvlees te beschermen. Spoel na gebruik grondig met water en gooi de tandenstoker weg om de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Door deze eenvoudige stappen te volgen, houd je eenvoudig je mondhygiëne op peil, ongeacht het type tandenstoker dat je besluit te gebruiken. Over de soorten tandenstokers vertellen we je graag meer.

  Soorten tandenstokers

  Bij Kiesrijk.nl bieden we verschillende soorten tandenstokers aan zodat je altijd een variant kan vinden die bij je behoeften en voorkeuren past. De verschillende soorten tandenstokers die je bij ons kan vinden zijn:

  • Houten Tandenstokers: Gemaakt van natuurlijk hout, deze houten tandenstokers zijn stevig en splinteren niet gemakkelijk. Ze zijn beschikbaar in verschillende diktes en zijn een milieuvriendelijke optie.
  • Rubberen tandenstokers: Tandenstokers zijn beschikbaar in verschillende synthetische materialen, waaronder plastic, siliconen en rubber waardoor ze vaker te gebruiken zijn dan houten tandenstokers, maar verwar dit niet met duurzaamheid. Plastic tandenstokers met ribbels zijn handig. Siliconen tandenstokers zijn zacht, flexibel en geschikt voor gevoelige tanden. Zachte rubberen tandenstokers glijden voorzichtig tussen de tanden en zijn ideaal voor gevoelig tandvlees. Deze diverse opties bieden effectieve en milde reiniging, afgestemd op verschillende behoeften in tandverzorging.

  Tandenstokers van toonaangevende merken

  Door niet alleen meerdere varianten maar ook meerdere merken tandenstokers aan te bieden verkoopt Kiesrijk.nl een breed assortiment aan stokers. Elk merk tandenstokers dat we aanbieden heeft een uniek uitgangspunt waarmee het mondverzorging benadert. Door al deze expertise samen te voegen bieden wij een oplossing voor elk probleem en elke voorkeur. Dit zijn de merken tandenstokers die te vinden zijn bij Kiesrijk.nl:

  Tandenstokers online bestellen?

  Kiesrijk.nl is dé specialist op het gebied van tandenstokers. Koop tandenstokers voor 16.00 uur en ontvang je bestelling morgen nog thuis! Voor persoonlijk advies kun je ons altijd een mail sturen via [email protected]