0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Oral-B opzetborstels

  De Oral-B opzetborstels zijn een populair product, waardoor we hierin ook een uitgebreid aanbod kunnen bieden. Denk hierbij onder andere aan de Oral-B opzetborstels Cross Action, Trizone en Pulsonic. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  70 Producten

  Oral-B opzetborstels koop je voordelig bij Kiesrijk

  Ben jij op zoek naar Oral-B opzetborstels voor jouw elektrische Oral-b tandenborstel? Dan zit je bij Kiesrijk op de juiste plek. In ons assortiment is er altijd wel een Oral-B opzetstukje wat geschikt is voor jouw borstel en gebit. 

  Oral-B opzetborstels voor ieder gebit

  De opzetstukjes van Oral-B zijn er in verschillende uitvoeringen. Het maakt niet uit of je een beugel draagt, het gaat om een kindergebit, je last hebt van gevoelige tanden óf dat je kronen, bruggen en implantaten hebt. Met de geschikte opzetborstel van Oral-B laat jij jouw tanden weer glinsteren als nooit tevoren. Als dé specialist op gebied van dagelijkse mondzorg vinden wij het belangrijk om voor ieder type gebit een geschikte borstel te hebben. 

  Wanneer moet je een Oral-B opzetborstel vervangen?

  Lang niet iedereen weet dat je opzetborstels elke drie maanden moet vervangen. Zo schreven wij al eens een blog: Wanneer vervang jij je opzetborstel?. Toch hoef je dit bij Oral-B helemaal niet te onthouden. Wist je dat sommige opzetstukjes van Oral-B je vertellen wanneer ze aan vervanging toe zijn? Dankzij de CleanMaximiser technologie die in de borstelharen verwerkt zit, kleuren de groene borstelharen geel zodra het tijd is om de borstel te vervangen. 

  Welke Oral-B Opzetstukjes kies jij?

  Het aanbod Oral-B opzetborstels is bij Kiesrijk erg groot. Wij hechten waarde aan ieder gebit, dus moet er ook voor ieder gebit een geschikt opzetstukje van Oral-B zijn. Ben jij nieuw in de wereld van Oral-B opzetstukjes? Lees dan eens onze Keuzehulp voor Oral-B opzetborstels! Onderstaand leggen we kort de verschillende soorten opzetstukjes uit.

  Oral-B opzetborstels voor superieure reiniging

  Voor een superieure reiniging kies je voor de Oral-B Cross Action opzetborstels, want deze hebben afgeronde borstelharen die het tandvlees beschermen. De borstelharen staan in een hoek van 16 graden, waardoor ze diep tussen de tanden en kiezen reiken. Op deze manier wordt tandplak optimaal verwijderd uit de mond.

  Oral-B opzetborstels voor gevoelige tanden

  Heb jij last van gevoelige tanden? Dan kies je het liefst voor een zachtere, dunne borstel. In dat geval zijn de Oral-B Sensitive opzetborstels ideaal. Deze gaan de strijd met het tandplak aan, zonder daarbij het tandvlees teveel te belasten. 

  Oral-B opzetborstels voor witte tanden

  Op zoek naar Oral-B opzetstukje dat helpt je tanden witter te maken? Neem dan een kijkje bij de Oral-B 3D White opzetborstels. Deze borstel is ontworpen om verkleuringen van de tandoppervlakken te verwijderen. De borstel heeft een speciale polijstkop, waardoor je oppervlakkige verkleuringen op zachte wijze verwijdert. Wittere tanden zijn het eindresultaat!

  Oral-B opzetborstels voor beugeldragers

  Heb je een beugel en vind je tandenpoetsen een dagelijkse uitdaging? De Oral-B Ortho opzetborstels zijn speciaal gevormd om beugels, zoals slotjes, optimaal te reinigen. 

  Oral-B opzetborstel voor kronen, bruggen en implantaten

  Kronen, bruggen en implantaten maak je mooi schoon met de Oral B Interspace opzetborstel. De spitsvormige borstelharen komen op alle belangrijke plekken in de mond.

  Oral-B opzetstukjes voor kinderen

  Een kindergebit is nog niet op volle sterkte. Toch is het net zo belangrijk om te zorgen voor een schoon gebit. De Oral-B Kids opzetborstels hebben kleine borstelkoppen, die perfect passen bij melktandjes én het blijvende gebit. Verkrijgbaar met allerlei leuke prints voor kinderen.

  Overige populaire opzetstukjes van Oral-B 

  Behalve bovenstaande opzetstukjes van Oral-B zijn er ook nog andere populaire modellen verkrijgbaar bij Kiesrijk. De meest populaire zetten we voor je op een rijtje:

  Advies nodig over Oral-B opzetstukjes?

  Heb je vragen over Oral-B opzetborstels? Bij Kiesrijk.nl staan we voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected] en we beantwoorden je vraag op werkdagen binnen 24 uur. Daarnaast hebben wij ook de Kiesrijk Keuzehulp voor Oral-B opzetborstels voor je gemaakt. Zo kom jij in een paar stappen bij de ideale opzetborstel uit.