0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Oral-B iO opzetstukjes

  De Oral-B iO-serie is een geavanceerde reeks elektrische tandenborstels en opzetborstels van het merk Oral-B. Deze serie maakt gebruik van innovatieve technologieën om een grondige en effectieve reiniging van je gebit te bieden. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  7 Producten

  Oral-B’s beste opzetborstels: Oral-B iO opzetstukjes

  De Oral-B iO opzetstukjes zijn de nieuwste en beste opzetborstels van Oral-B. Voor deze nieuwe Oral-B opzetborstels heeft Oral-B zelf een geheel nieuwe Oral-B tandenborstel ontwikkeld. Wat de Oral-B iO opzetstukjes onderscheidt, is het gebruik van magnetische technologie in de borstelkop. Dit maakt een lineaire, trillende beweging mogelijk in tegenstelling tot de traditionele roterende beweging van andere Oral-B tandenborstels. De magnetische aandrijving zorgt voor een krachtige en gerichte reiniging van elke tand, dat resulteert in een grondige verwijdering van tandplak.

  De opzetborstels van de Oral B iO-serie hebben ook slimme functionaliteiten. Ze zijn uitgerust met microchips die communiceren met de elektrische tandenborstel zelf. Hierdoor kan de Oral B tandenborstel de opzetborstel herkennen en automatisch de optimale instellingen selecteren voor een gepersonaliseerde poets ervaring. Dit kan onder andere de poetstijd, de drukdetectie en het type reinigingsmodus omvatten. Handig he?

  Welke Oral-B iO opzetstukjes zijn perfect voor jou?

  Er zijn meerdere uitvoeringen van de Oral-B iO opzetborstels. Zo vind je altijd de perfecte borstel voor jouw gebit:

  • Oral-B iO Ultimate Clean opzetborstels voor elk gebit: De Oral-B iO Ultimate Clean opzetborstels bieden de beste reiniging en zijn de juiste keuze voor de meeste mensen. Dit komt door de combinatie van nieuwe technologie en een uniek ontwerp waarbij de borstelharen zo diep mogelijk tussen de tanden komen, wat vergelijkbaar is met de Oral-B Cross Action opzetborstels
  • Oral-B iO Specialized Clean opzetborstels voor beugels: De Oral-B iO Specialized Clean opzetborstels zijn speciaal ontwikkeld om extra goed te kunnen reinigen tussen je tanden. Dit is extra fijn voor mensen met beugels, kronen, implantaten en bruggen.

  Hoe vaak vervang je een Oral-B iO opzetborstel 

  Net zoals bij een handtandenborstel moet een Oral-B iO opzetborstel regelmatig worden vervangen voor optimaal resultaat. Over het algemeen geldt dat je een iO serie opzetborstel elke drie maanden moet vervangen. Er zijn echter uitzonderingen waarbij het verstandig is om je opzetborstel eerder te vervangen:

  • Versleten borstelhaartjes: Als de haartjes van de opzetborstel al eerder versleten zijn, is het tijd om de borstel te vervangen. Versleten haartjes zijn minder effectief in het verwijderen van tandplak.
  • Na ziekte: Als je flink verkouden bent geweest of een andere ziekte hebt gehad, is het aan te raden om de opzetborstel te vervangen om herbesmetting te voorkomen.

  Oral-B iO opzetborstels kopen?

  Wij van Kiesrijk.nl volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondverzorging en werken hard om onze klanten de beste nieuwe producten te kunnen bieden. Dit doen wij niet alleen op het gebied van Oral-B iO opzetborstels maar bijvoorbeeld ook op het gebied van Philips Sonicare opzetstukjes, ontstoken tandvlees en Parodontax zodat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen met het onderhouden van gezonde tanden en het voorkomen van problemen. Als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen op [email protected], we proberen je op werkdagen binnen 24 uur antwoord te geven.