0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Oral B Superfloss

  Met Oral B Superfloss heb jij de oplossing voor reiniging tussen bruggen, beugels en grotere ruimtes tussen tanden en kiezen in handen. Dit Oral B flosdraad zorgt ervoor dat je tandvleesproblemen tegengaat. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  3 Producten

  Verwijder overal in je gebit tandplak met Oral-B Super floss

  Oral-B Superfloss is een speciaal type tandzijde dat is ontworpen om te helpen bij het reinigen van tanden en het verwijderen van tandplak in moeilijk bereikbare gebieden, zoals beugels, bruggen, implantaten en brede tussenruimtes. Het is een effectief hulpmiddel bij het handhaven van een goede mondgezondheid.

  Wat Oral B Superfloss onderscheidt van gewone tandzijde is de unieke samenstelling. Het bestaat namelijk uit drie verschillende delen: een verstevigd uiteinde, een sponsachtig middengedeelte en reguliere tandzijde aan het andere uiteinde.

  Het verstevigde uiteinde van de Oral B Superfloss is bedoeld om gemakkelijk onder beugeldraad, bruggen of implantaten te glijden. Het middengedeelte van de tandzijde heeft een sponsachtige textuur, die zich aanpast aan verschillende tandvormen en in staat is om plak en voedselresten te verwijderen. Het uiteinde van de Oral-B tandzijde is gemaakt van gewoon flossmateriaal en kan worden gebruikt om de interdentale ruimtes tussen de tanden en kiezen te reinigen.

  Hoe gebruik je Oral B Super floss?

  Oral B Superfloss kan op de volgende manier worden gebruikt:

  1. Het verstevigde uiteinde wordt onder de beugeldraad of onder een brug of implantaat geduwd, waarna het middengedeelte wordt gebruikt om de tanden te reinigen door het heen en weer te bewegen.
  2. Vervolgens kan het gewone flossuiteinde worden gebruikt om de interdentale ruimtes tussen de tanden te reinigen door zachtjes op en neer te bewegen.
  3. Doe dit minimaal één keer per dag en ervaar minder gebitsproblemen.

  Door regelmatig gebruik van Oral-B Superfloss kun je tandplak verwijderen en de gezondheid van je tandvlees verbeteren. Het is belangrijk om te onthouden dat het als aanvulling op je dagelijkse mondhygiëneroutine gebruikt kan worden. Flossen met Oral B Superfloss is géén vervanging van het tandenpoetsen.

  Waar is Oral B Super floss te koop? 

  Oral B Superfloss is gewoon te koop bij Kiesrijk.nl. Dit goede flosdraad wordt aangeraden door tandartsen en orthodontisten en is een vast onderdeel van ons assortiment. Bestel Oral B Superfloss voor een scherpe prijs en je hebt deze snel in huis!