0
Sluiten

Categorieën

Filters

  GUM Bi-Direction ragers

  GUM Bi-Direction ragers dragen bij aan een gezonde mondverzorging. Reinig iedere dag de interdentale ruimtes van je gebit met deze GUM ragers en voorkom gebitsproblemen zoals tandsteen en gaatjes. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  8 Producten

  Het is belangrijk om iedere dag overal in je gebit goed te reinigen om gebitsproblemen te voorkomen, zoals gaatjes, een slechte adem, tandvleesontstekingen en tandsteen. Natuurlijk kan je tandarts deze gebitsproblemen voorkomen. Maar het spreekwoord luidt niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen. Maak daarom dagelijks gebruik van GUM Bi-Direction ragers en ga voor een blijvend gezond en sterk gebit.

  Het meest opvallende kenmerk aan de GUM Bi-Direction ragers is dat ze twee standen hebben. Je kunt ze in een hoek van 90 graden gebruiken of rechtop in een hoek van 180 graden. De eerstgenoemde stand is bijvoorbeeld erg fijn bij de achterste kiezen; een plek waar vaak voedselresten en tandplak blijven zitten na het tandenpoetsen. De andere stand is zeer prettig voor de voorste kiezen.

  De GUM Bi-Direction hebben daarnaast nog meer voordelen. Deze GUM ragers hebben driehoekige borstelhaartjes waarmee je nog meer tandplak kunt verwijderen dan met gewone borstelhaartjes. Daarnaast slot is de GUM Bi-Direction ook te gebruiken als je bruggen, implantanten of orthodontische apparaten hebt De rubberen handgreep heeft bovendien een anti-slip handvat waardoor de GUM rager niet zomaar uit je handen glipt als je er gebruik van maakt. Tot slot is de GUM Bi-Direction ook te gebruiken als je bruggen, implantanten of orthodontische apparaten hebt. Tot slot hebben de GUM tandenstokers een gecoate draad en een afgeronde punt, dat erg prettig is voor gevoelig tandvlees en gevoelige tanden.

  Welke eigenschappen hebben GUM Bi-Direction ragers?

  • Driehoekvormige borstelhaartjes voor een betere reiniging.
  • Lang anti-slip handvat voor een betere grip.
  • Dagelijks te gebruiken om gebitsproblemen te voorkomen.
  • Borstelhaartjes hebben een anti-bacteriële werking voor extra hygiëne.
  • Twee verschillende posities: een rechte positie voor het schoonmaken van de voorste tanden; een 90 graden positie voor de achterste kiezen.
  • Meerdere keren te gebruiken als je de GUM Bi-Direction ragers goed schoonhoudt.
  • Met een beschermkapje om de GUM ragers hygiënisch te kunnen opbergen.
  • Draad met nylon ter bescherming van het tandvlees.

  Maattabel GUM Bi-Direction ragers

  De GUM Bi-Direction zijn in vijfmaten verkrijgbaar:

  GUM Bi-Direction tandenragers

   

  ø Draad met filamenten

  ø Interdentale ruimte

  GUM Bi-Direction Lila

  bbb0.6 mmISO 0

  GUM Bi-Direction Groen

  bbb
  0.7 mmISO 1

  GUM Bi-Direction Blauw

  bbb
  0.9 mmISO 2

  GUM Bi-Direction Roze

  bbb
  1.2 mmISO 3

  GUM Bi-Direction Geel

  bbb1.4 mmISO 4