0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Meridol

  Meridol is een onderdeel van Colgate. Colgate is in de 19e eeuw in de Verenigde Staten ontstaan. Het merk kwam in de 20e eeuw naar Nederland. Inmiddels kunnen we Colgate niet meer wegdenken uit de (digitale) schappen in de (web)winkel. Onder Colgate vallen verschillende andere merken, waaronder Meridol. Dit merk is met name gespecialiseerd in het v Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Meridol is een onderdeel van Colgate. Colgate is in de 19e eeuw in de Verenigde Staten ontstaan. Het merk kwam in de 20e eeuw naar Nederland. Inmiddels kunnen we Colgate niet meer wegdenken uit de (digitale) schappen in de (web)winkel. Onder Colgate vallen verschillende andere merken, waaronder Meridol. Dit merk is met name gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van tandvleesproblemen.

   

  Gezond tandvlees hoort bij een gezond leven

  Parodontitis (vergevorderde tandvleesontsteking) is één van de meest voorkomende gebitsproblemen die voor vervelende ongemakken kan zorgen. De gezondheid van je tanden en tandvlees kan invloed hebben op je algehele gezondheid. Houd daarom je tandvlees goed in de gaten.

   

  Kenmerken gezond tandvlees

  • Helder roze van kleur
  • Stevig vast aan de tanden
  • Geen bloedingen waar te nemen

   

  Kenmerken ongezond tandvlees

  • Rood van kleur
  • Zichtbaar gezwollen
  • Gaat gemakkelijk bloeden als het aangeraakt wordt
  • Zichtbare tandplak die zich ophoopt tussen de tanden en het tandvlees

   

  Verstoorde verhoudingen van bacteriën

  Tandvleesproblemen ontstaan door een ophoping van bacteriën in tandplak. Een gezonde mond heeft 400 tot 1000 soorten bacteriën die in een gebalanceerde verhouding in het tandplak leven. Als je last krijgt van je tandvlees, is die verhouding verstoord. Daar moet je dan zo snel mogelijk iets aan doen voordat je hele vervelende gebitsproblemen krijgt. Dat geldt vooral in het geval van hart- en vaatziekten, diabetes en zwangerschap.

   

  Hoe helpt Meridol in de strijd tegen tandvleesproblemen?

  De producten van Meridol zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je tandvleesproblemen kunt verhelpen én vervolgens kunt voorkomen. Gebruik twee keer per dag Meridol tandpasta op een Meridol tandenborstel, maak de interdentale ruimtes schoon met tandenragers of tandenstokers of flosdraad en spoel vervolgens na met Meridol mondspoeling voor een optimale mondverzorging.

   

  De unieke combinatie van de werkzame stoffen aminfluoride en tinfluoride bestrijden zowel de symptomen als de oorzaak van ontstoken tandvlees. Deze Meridol tandpasta heeft een directe en langdurige antibacteriële werking en beschermt je gebit meteen tegen gaatjes. Gebruik de Meridol tandpasta op de Meridol tandenborstel voor een bijzonder grondige reiniging. De Meridol tandenborstel heeft een extra smalle borstelkop met zachte borstelhaartjes die overal in je mond bij kan. De Meridol mondspoeling heeft een antibacteriële werking. Het zorgt ervoor dat de vorming van tandplak wordt tegengegaan en dat tandvleesirritaties worden voorkomen. Gebruik deze Meridol producten en ervaar hoe het is om gezond tandvlees te hebben én te behouden.