0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Jordan

  Jordan is een Scandinavisch merk dat sinds 1927 bestaat. De oorsprong ligt bij Wilhelm Jordan. Hij werd in 1809 geboren in Kopenhagen als oudste van 12 kinderen. Na zijn afstuderen werd hij naar Duitsland gestuurd om werk te zoeken, waar hij als kammenmaker aan de slag ging. Onder leiding van bekwame Duitse ambachtslieden leerde Wilhelm Jordan de v Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  225 Producten

  Jordan is een Scandinavisch merk dat sinds 1927 bestaat. De oorsprong ligt bij Wilhelm Jordan. Hij werd in 1809 geboren in Kopenhagen als oudste van 12 kinderen. Na zijn afstuderen werd hij naar Duitsland gestuurd om werk te zoeken, waar hij als kammenmaker aan de slag ging. Onder leiding van bekwame Duitse ambachtslieden leerde Wilhelm Jordan de vaardigheden die uiteindelijk de basis vormden voor zijn latere levenswerk.

   

  Van kammenbedrijf naar mondverzorging

  In 1837 verhuisde Wilhelm naar Christiania (zoals Oslo toen heette) in Noorwegen. Daar richtte hij eerst een bescheiden kammenbedrijf op en later een bedrijf in penselen. Dat heeft de goede man geen windeieren gelegd. Zijn bedrijf groeide en bloeide. Dat leverde een aardig fortuin op voor Wilhelm en zijn gezin.

   

  Na het overlijden van Wilhelm nam zijn oudste zoon Fredrik William Jordan de kam- en borstelmakerij over en zorgde voor een verdere ontwikkeling. In samenwerking met specialist Carl Jeppesen leverde dit het begin op van Jordan als mondverzorgingsproduct. Dit is een merk dat ook nu nog steeds veelvuldig gebruikt wordt.

   

  Houd je gebit levenslang gezond

  Jordan is marktleider op het gebied van tandenborstels, tandzijde en tandenstokers in Scandinavië en wordt wereldwijd inmiddels in meer dan 50 landen gebruikt. Ook in Nederland zijn de Jordan producten populair om te gebruiken.

   

  Het bedrijf Jordan stelt hoge kwaliteit hoog in het vaandel en brengt spullen op de markt die mensen helpen om hun gebit levenslang gezond te houden. Dat begint bij de eerste doorgekomen tand tot aan het moment dat je een kunstgebit hebt. Jordan producten zijn producten op maat en met een doel om aan diverse voorkeuren en behoeften te kunnen voldoen.

   

  Jordan bij Kiesrijk.nl

  Bij Kiesrijk.nl vinden we het belangrijk om een breed assortiment aan te bieden, zodat we aan de vraag en wensen van onze klanten kunnen voldoen. Dit betekent dat we diverse Jordan producten in onze webshop hebben voor verschillende leeftijdsgroepen, waaronder:

  • Jordan ragers
  • Jordan tandenstokers
  • Jordan tandpasta
  • Jordan tandenborstel

   

  Denk aan het milieu met Jordan Green Clean

  Jordan Green Clean is ontwikkeld om aan de ene kant voor jouw gebit te zorgen en aan de andere kant om aan het milieu te denken. Dit zorgt ervoor dat je met een extra goed gevoel voor je gebit kunt zorgen. Je bent goed bezig voor je mondgezondheid én je bent goed bezig voor het milieu. Een echte win-winsituatie dus.

   

  In onze webshop vind je meerdere Jordan Green Clean producten, zoals: