0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Lactona

  Lactona is opgericht in 1933 en is ooit als eerste begonnen met de productie van tandpasta. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Lactona een compleet pakket mondverzorgingsproducten. Sinds 1972 kennen we dit merk ook in Nederland, waarna na tien jaar zelfs de complete productieplaats werd verplaatst naar het Nederlandse Bergen op Zoom. Daar werde Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  359 Producten

  Lactona is opgericht in 1933 en is ooit als eerste begonnen met de productie van tandpasta. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Lactona een compleet pakket mondverzorgingsproducten.

  Sinds 1972 kennen we dit merk ook in Nederland, waarna na tien jaar zelfs de complete productieplaats werd verplaatst naar het Nederlandse Bergen op Zoom. Daar werden eerst alleen tandenborstels geproduceerd. Toen er meer aandacht kwam voor mondgezondheid, breidde het bedrijf zich uit met een groot assortiment aan mondverzorgingsproducten tot gevolg.

  Inmiddels is Lactona niet meer weg te denken uit de wereld van de gezonde mond. In Nederland zijn ze één van grootste spelers op het gebied van tandenragers en dat is niet voor niets, want ze blijven maar innoveren en ontwikkelen.

  Populaire Lactona producten

  Het is dus niet voor niks dat Lactona een gevestigde naam in de branche is en hun producten op vele nachtkastjes en in vele badkamers liggen. Hieronder een overzicht van de meest populaire Lactona producten:

  Lactona tandenborstels zijn populair en zeer effectief

  Goed verzorgde tanden komen niet zomaar tevoorschijn. Dit vergt onderhoud, iedere dag opnieuw. De Lactona tandenborstels helpen je hierbij, zodat je ook langs de tandvleesrand alles goed schoonmaakt. Voorkom mondklachten en zere tanden door het uitgebreide assortiment aan Lactona tandenborstels:

  • Tuft tandenborstels
  • IQ tandenborstels
  • Orthodontische borstels
  • Lactona Junior