0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  TePe Angle Ragers

  TePe Angle ragers zijn ontworpen voor een optimale reiniging tussen de tanden, met een unieke hoekige kop die gemakkelijk toegang biedt tot moeilijk bereikbare plekken. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  13 Producten

  TePe Angle ragers koop je voordelig bij Kiesrijk.nl

  Als je op zoek bent naar TePe Angle ragers voor je tanden, ben je bij Kiesrijk aan het juiste adres. Als toonaangevende specialist in dagelijkse mondverzorging streven we ernaar om voor elk type gebit een passende TePe gehoekte ragers aan te bieden.

  TePe Angle ragers voor moeilijk bereikbare plekken

  TePe Angle ragers zijn de ideale keuze voor een grondige reiniging van moeilijk bereikbare plekken tussen je tanden. De speciaal ontworpen hoekige kop van deze ragers maakt het eenvoudig om toegang te krijgen tot lastige gebieden die anders moeilijk te bereiken zijn. Of het nu gaat om kleine openingen tussen tanden of kiezen, TePe gebogen ragers bieden een effectieve oplossing om plak en vuil te verwijderen op plekken waar conventionele tandenborstels vaak tekortschieten.

  Door hun unieke ontwerp passen TePe Angle ragers zich gemakkelijk aan de natuurlijke vormen van je gebit aan, waardoor je een optimale reiniging ervaart. Daarnaast is het handvat meer geschikt voor mensen die kleinere ragers zoals de TePe Extra Soft of TePe Original ragers lastig vast kunnen houden. Bij Kiesrijk.nl vind je een uitgebreid assortiment TePe ragers, zodat je voor elk type gebit de perfecte oplossing kunt vinden. Investeer in de gezondheid van je gebit door te kiezen voor TePe gehoekte ragers - de specialistische tool voor het effectief reinigen van moeilijk bereikbare plekken.

  TePe Angle ragers voor jouw gebit

  Het is essentieel om de TePe Angle ragers te selecteren die het meest geschikt zijn voor jouw gebit, aangezien de ideale tandenragers per persoon kunnen verschillen. Het gebeurt vaak dat je mogelijk meerdere maten en/of typen ragers nodig hebt om een optimale reiniging van je gebit te bereiken. De TePe gebogen ragers zijn beschikbaar in zes verschillende maten, elk gemarkeerd met een specifieke kleur, zodat je de juiste keuze kunt maken op basis van jouw individuele behoeften:

  Let erop dat bij het gebruik van TePe Angle ragers de weerstand niet te hoog of te laag moet zijn. Als je nog niet zeker bent welke maat het meest geschikt is, bied TePe een assortiment met verschillende gangbare maten in een gemengd rager pakket. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier de ideale TePe Angle ragers voor jouw behoeften vinden. Het kan nodig zijn om meerdere maten te gebruiken om alle ruimtes tussen je tanden en kiezen effectief te reinigen, aangezien deze niet allemaal dezelfde grootte hebben.

  Alternatieven op TePe Angle ragers

  • Interprox Plus Mini Conical: Deze ragers van Interprox zijn een geschikt alternatief als je op zoek bent naar rager met 90 graden hoe, maar ook gebruik wilt blijven maken van een verlengd handvat voor gebruiksgemak. Door de conische borstelharen kan je gemakkelijk de juiste weerstand vinden voor jouw interdentale ruimtes.

  Advies nodig over TePe Angle ragers? 

  Koop jouw mondverzorgingsproducten bij de specialist en investeer in een gezonde mond. Bij Kiesrijk.nl vind je een uitgebreid assortiment aan ragers, tandenstokers en floss, zodat je altijd de juiste producten bij de hand hebt. Wij staan klaar om persoonlijk advies te geven over de optimale verzorging van jouw gebit. Neem contact met ons op via e-mail op [email protected]. Bovendien is het aan te raden om ook advies in te winnen bij je tandarts, mondhygiënist of preventieassistent(e), aangezien zij een beter inzicht hebben in jouw specifieke situatie.