0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Vitis

  Vitis is onderdeel van Dentaid, net als Interprox. Door de Vitis producten dagelijks te gebruiken houd je je gebit gezond en voorkom je mondproblemen, zoals tandvleesontsteking, tandsteen, gaatjes, slechte adem of ontstoken wortelpunten. Vitis is een Spaans bedrijf, onder moederbedrijf Dentaid. Dit bedrijf opereert wereldwijd en heeft als doel om Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  133 Producten

  Vitis is onderdeel van Dentaid, net als Interprox. Door de Vitis producten dagelijks te gebruiken houd je je gebit gezond en voorkom je mondproblemen, zoals tandvleesontsteking, tandsteen, gaatjes, slechte adem of ontstoken wortelpunten.

  Vitis is een Spaans bedrijf, onder moederbedrijf Dentaid. Dit bedrijf opereert wereldwijd en heeft als doel om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De Vitis producten zijn gebaseerd op jarenlang (wetenschappelijk) onderzoek, zodat mensen écht baat hebben bij het gebruik van de producten.

   

  Waarom zou je Vitis producten gebruiken?

  Het Vitis assortiment is zeer uitgebreid en speciaal ontwikkeld voor verschillende mondklachten. Daardoor zijn de Vitis producten toepasbaar op allerlei gebitten. Heb je bijvoorbeeld last van gevoelige tanden? Dan zijn de Vitis Sensitive producten geschikt voor jou. Wil je je tandvlees gezonder krijgen? Daar zijn de Vitis Gezond Tandvlees producten voor te gebruiken. Wil je je kind meteen vanaf jonge leeftijd goed leren poetsen? Vitis heeft zowel voor baby’s als voor (jonge) kinderen de geschikte producten ontwikkeld.

   

  Vitis tandenborstels

  Qua handtandenborstels zijn er de Vitis Orthodontic, Vitis Gingival, Vitis Sulcular en Vitis Sensitive. Kijk goed welke soort het beste bij jouw tanden en kiezen past. Voor kinderen zijn er enkele goede tandenborstels beschikbaar, die zachte borstelharen hebben en een smalle borstelkop:

   

  Vitis tandpasta

  Tandpasta’s zijn bedoeld om etensresten te verwijderen, aanslag te doen verdwijnen en gaatjes te voorkomen. Heel belangrijk voor je mondverzorging dus, maar hoe kies je nu de juiste tandpasta? Met het Vitis tandpasta assortiment zit je altijd goed, want dat is enorm uitgebreid:

   

   

  Vitis mondwater

  Naast het gebruik van Vitis tandpasta op een Vitis tandenborstel is het belangrijk om Vitis mondspoeling te gebruiken. Dit doe je twee keer per dag na het tandenpoetsen. Je vult de dop van het Vitis mondwater met 15 ml Vitis mondspoelmiddel en dan spoel je per keer 30 seconden ermee. Let op dat je de Vitis mondspoeling na afloop uitspuugt en niet doorslikt. Je hoeft het ook niet na te spoelen met water. Wacht minimaal 30 minuten met eten en drinken als je Vitis mondwater hebt gebruikt.

   

  De Vitis mondspoeling is in de volgende varianten te verkrijgen bij Kiesrijk.nl:

   

  Vitis voordeelpakketen

  De combinatie van Vitis producten zorgt voor een optimale werking en dat leidt tot een gezond en sterk gebit. Speciaal daarvoor heeft Kiesrijk.nl een aantal voordeelpakketten in het assortiment zitten. Op die manier heb je alle Vitis producten die je nodig hebt bij elkaar voor een zacht prijsje: