0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Curaprox Prime Handy

  Curaprox Prime Handy tandenragers zijn een populair hulpmiddel voor interdentale reiniging. Deze Curaprox ragers worden gebruikt om tandplak en voedselresten te verwijderen die tussen je tanden en kiezen zitten. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  5 Producten

  Welke kenmerken hebben Curaprox Prime Handy tandenragers?

  Curaprox Prime Handy tandenragers hebben een cilindervormige borstelkop die is bedekt met zachte en fijne borstelharen. De borstelharen zijn dicht op elkaar geplaatst, waardoor ze effectief kunnen reinigen zonder het tandvlees te beschadigen. Het handvat van de Curaprox Prime Handy tandenragers is ergonomisch ontworpen, waardoor ze gemakkelijk vast te houden en te gebruiken zijn. Het handvat heeft bovendien een antislipoppervlak, dat zorgt voor een betere grip tijdens het reinigen. Op die manier glipt de Curaprox rager niet ineens uit je handen als je net bezig bent met het grondig reinigen van de interdentale ruimtes in je gebit.

  Het gebruik van Curaprox Prime Handy tandenragers helpt bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen, zoals gingivitis en parodontitis, en het verminderen van tandbederf. Door regelmatig interdentale reiniging toe te passen, kun je een goede mondgezondheid bevorderen en de vorming van tandplak en tandsteen verminderen. Curaprox ragers komen namelijk op plaatsen in je gebit waar je (elektrische) tandenborstel niet altijd even goed bij kan komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de achterste kiezen. Dat is net een plek in je mond waar zeer gemakkelijk tandplak en voedselresten blijven zitten. Dan is het dus extra belangrijk om daar grondig te reinigen.

  Zorg voor de juiste maat Curaprox ragers

  De Curaprox Prime Handy tandenragers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat kunt kiezen die past bij de ruimte tussen je tanden en kiezen. Niet iedereen heeft dezelfde grootte interdentale ruimtes. De meeste mensen hebben zelfs in hun gebit verschillende groottes. Daarom kan het voorkomen dat je meerdere maten Curaprox ragers naast elkaar nodig hebt. Laat je bij twijfel altijd even goed voorlichten door je tandarts of mondhygiënist. Te kleine tandenragers kunnen niet overal even goed reinigen en te grote tandenragers kunnen onnodige schade aan je gebit veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de juiste maat Curaprox Prime Handy tandenragers te gebruiken.