0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Elmex

  Elmex bestaat als merk tandpasta sinds 1962. Het Zwitserse GABA maakt de mondverzorgingsproducten voor Elmex. Sinds 2004 is GABA onderdeel van Colgate-Palmolive. Elmex Tandpasta was de eerste tandpasta dat het organische aminefluoride olaflur als actief ingrediënt bevatte tegen de bestrijding van gaatjes. Olaflur vormt een beschermende laag op het Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  31 Producten

  Elmex bestaat als merk tandpasta sinds 1962. Het Zwitserse GABA maakt de mondverzorgingsproducten voor Elmex. Sinds 2004 is GABA onderdeel van Colgate-Palmolive. Elmex Tandpasta was de eerste tandpasta dat het organische aminefluoride olaflur als actief ingrediënt bevatte tegen de bestrijding van gaatjes. Olaflur vormt een beschermende laag op het oppervlak van tanden, waaruit fluoride in het buitenste laagje van het tandglazuur wordt opgenomen. Heel uniek in die tijd!

  Elmex voor een goede mondverzorging

  Een goede mondverzorging vormt de basis voor een gezond en sterk gebit. Daar zijn ze bij Elmex goed van op de hoogte. Naast de Elmex tandpasta zijn er inmiddels veel meer soorten mondverzorgingsproducten op de markt gekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Elmex tandenborstels en Elmex mondwater?

  Bij alle producten geldt dat deze door middel van effectieve wetenschap, onderzoek en nauwe samenwerking met tandheelkundige deskundigen worden ontwikkeld. Op die manier weet Elmex wat je tanden en kiezen nodig hebben om de strijd aan te gaan tegen gebitsproblemen. Niemand zit tenslotte te wachten op gaatjes of bloedend tandvlees of veel tandsteen. Elmex producten zijn geschikt om iedere dag te gebruiken voor een gezonde mondverzorging.

  Elmex Tandenborstels bij Kiesrijk.nl

  Bij Kiesrijk.nl vinden we het belangrijk dat je een ruime keuze hebt uit tandenborstels. Niet iedereen vindt elke soort tandenborstel even fijn. De een poetst liever met een zachte tandenborstel, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een medium tandenborstel. Daarnaast willen we bij Kiesrijk.nl een aanbod voor het hele gezin aanbieden. Een goede mondverzorging begint tenslotte al op jonge leeftijd.

  In ons assortiment vind je daarom een aantal verschillende soorten Elmex Tandenborstels:

  Hoe je gezin er ook uitziet of wat voor soort gebit je ook hebt, er is altijd een passende Elmex Tandenborstel te vinden. Poets dagelijks met jouw favoriete Elmex Tandenborstel en ga voor een schoon en sterk gebit.