0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Jordan Between

  Jordan Between is een merk tandenragers dat populair is geworden vanwege zijn effectieve reinigingscapaciteiten en hoogwaardige kwaliteit. Gebruik Jordan ragers dagelijks en verminder gaatjes, bloedend tandvlees en andere gebitsproblemen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  8 Producten

  Wat zijn tandenragers?

  Tandenragers, ook wel interdentale ragers genoemd, zijn kleine hulpmiddelen die worden gebruikt om de ruimtes tussen je tanden en kiezen grondig schoon te maken. Ze zijn vooral handig voor het verwijderen van tandplak en voedselresten op plaatsen waar een (elektrische) tandenborstel moeilijk bij kan komen. Denk hierbij onder meer aan de ruimtes tussen je achterste kiezen.

  Welke voordelen hebben Jordan Between tandenragers?

  De tandenragers van Jordan Between zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort. Ze hebben een stevige maar flexibele draad die gemakkelijk tussen je tanden en kiezen kan worden geschoven. Deze Jordan ragers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat kunt kiezen die het beste past bij de ruimtes tussen jouw tanden en kiezen. Bij de meeste mensen verschillen de interdentale ruimtes in het gebit, waardoor je meerdere maten Jordan Between tandenragers naast elkaar nodig hebt. Zorg dat je de goede Jordan ragers voor jouw mond hebt voor een optimaal resultaat.

  Het gebruik van tandenragers zoals die van Jordan Between heeft verschillende voordelen. Ze helpen bij het voorkomen van tandvleesproblemen, zoals gingivitis en parodontitis, doordat ze tandplak effectief verwijderen. Daarnaast helpen Jordan ragers bij het verminderen van slechte adem, omdat ze bacteriën en voedselresten verwijderen die anders zouden kunnen leiden tot een onaangename geur.

  Hoe gebruik je Jordan ragers?

  Het is belangrijk om Jordan Between tandenragers op de juiste manier te gebruiken. Zorg ervoor dat je de Jordan rager voorzichtig tussen elke ruimte bij je tanden en kiezen plaatst en deze zachtjes heen en weer beweegt om tandplak, etensresten en vuil te verwijderen. Spoel de Jordan Between rager na gebruik goed af en vervang deze regelmatig, omdat de borstelharen na verloop van tijd kunnen slijten.