0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Colgate

  Colgate is in de 19e eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Zeep- en kaarsenmaker William Colgate was de oprichter ervan. Het bedrijf begon in eerste instantie met het produceren van zeep en kaarsen. Pas in 1873 werd de eerste tandpasta - een soort geurende tandcrème – ontwikkeld. Deze Colgate tandpasta werd in blikken verkocht. De eerste Colgate Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  11 Producten

  Colgate is in de 19e eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Zeep- en kaarsenmaker William Colgate was de oprichter ervan. Het bedrijf begon in eerste instantie met het produceren van zeep en kaarsen. Pas in 1873 werd de eerste tandpasta - een soort geurende tandcrème – ontwikkeld. Deze Colgate tandpasta werd in blikken verkocht. De eerste Colgate tandpasta in een tube kwam in 1896. 

  In de 20e eeuw kwamen Colgate producten naar Nederland. En inmiddels kunnen we de Colgate mondverzorgingsproducten niet meer wegdenken uit onze maatschappij: Colgate tandpasta, Colgate tandenborstel en Colgate mondwater.

  Een glimlach voor iedereen

  Hoe mooi is het dat Colgate als missie heeft om zich in te zetten voor een gezondere planeet en een glimlach op het gezicht van iedereen. Colgate wil een goede mondverzorging voor iedereen toegankelijk maken, omdat we allemaal recht hebben een gezond en sterk gebit.

  Colgate wil een positieve uitstraling hebben naar iedereen toe en dit door laten werken in hun doen en laten. Dit betekent onder meer dat ze kinderen vanaf jonge leeftijd willen bijbrengen hoe een goede mondhygiëne werkt, want daar begint de basis voor een gezond gebit en een stralende glimlach. Daarnaast denkt Colgate aan onze planeet. Ze zijn voortdurend bezig met het zoeken naar verbeterde en duurzamere verpakkingen, zodat er onder meer minder afval is. Een gezonde planeet zorgt natuurlijk voor een mooie glimlach.

  Colgate tandenborstels

  Bij Kiesrijk.nl hebben we aantal fijne Colgate tandenborstels in het assortiment zitten. Wij bieden de volgende twee varianten aan:

  Colgate Tandenborstel Extra Clean

  De Colgate Tandenborstel Extra Clean is een tandenborstel en een tongborstel in één. De Colgate tandenborstel heeft een gebogen borstelkop met afgeronde borstelhaartjes die tussen de tanden en kiezen kunnen reinigen. Ook kan deze Colgate Tandenborstel Extra Clean eenvoudig bij de moeilijk bereikbare plekjes achterin je mond. De Colgate tongborstel verwijdert bacteriën van de tong die een slechte adem kunnen veroorzaken.

  Colgate Tandenborstel Zig Zag

  De Colgate Tandenborstel Zig Zag heeft kruisende borstelhaartjes voor een grondige reiniging tussen tanden en kiezen. Deze Colgate Tandenborstel heeft een flexibele hals, waardoor het tandenpoetsen een stuk comfortabeler wordt. Daarnaast zorgt deze hals ervoor dat je geen irritaties aan je tandvlees veroorzaakt. Bovendien is de Colgate Tandenborstel voorzien van een Colgate tongschraper, die op milde wijze bacteriën verwijdert om een slechte adem tegen te gaan.