0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  iDontix

  iDontix is flossdraad van hoogstaande kwaliteit, de zogenaamde premium mondhygiëne. Innovatie is dit merk niet vreemd. Met alle kennis en ervaring maken ze speciale producten voor de mensen met implantaten, bruggen, protheses en kronen.  Waarom kiezen voor iDontix? Flossen is voor mensen met orthodontische apparatuur, bruggen of protheses een h Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  10 Producten

  iDontix is flossdraad van hoogstaande kwaliteit, de zogenaamde premium mondhygiëne. Innovatie is dit merk niet vreemd. Met alle kennis en ervaring maken ze speciale producten voor de mensen met implantaten, bruggen, protheses en kronen. 

  Waarom kiezen voor iDontix?

  Flossen is voor mensen met orthodontische apparatuur, bruggen of protheses een hele uitdaging. De producten van iDontix zorgt ervoor dat je ook in deze situaties je gebit goed kunt reinigen. In plaats van smalle, kwetsbare draden is dit meer tape. Breed, stevig en van kwalitatief Nylon.

  De producten van iDontix bij Kiesrijk.nl

  • X-Ribbon is breed flossband, die netjes opgerold is. Het is gemaakt voor de meest brede ruimtes in het gebit. Hierdoor kun je ook implantaten en onder protheses reinigen. Alle tandplak verwijder je effectief, onder andere door de grove structuur. Onverwoestbaar en zonder pluizen!

  • X-floss is een bijzonder exemplaar, want hierbij is de draad gevlochten. Hierdoor kun je bij de moeilijkste plekjes komen, zonder dat de dikke draad gaat pluizen of breken. Ook voor mensen met bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur een aanrader! 

  • X-floss Lite is minstens zo sterk en ook van synthetisch materiaal, net als de basis x-floss. De draad is ook gevlochten, dik en stevig, waardoor je goed kunt manoeuvreren. Ideaal voor mensen met bruggen, implantaten en beugels. Breng de draad in de positie en geniet van de flexibiliteit in combinatie met ultieme kracht.

  • X-threaders zijn brugnaalden, die je in combinatie met flosdraad of de X-Ribbon gebruikt. Dit product is ontworpen door een Australische mondhygiëniste en is dan ook erg behulpzaam. Beweeg de naald onder implantaten en bruggen en door beugels, waardoor je optimaal alle vuilresten verwijdert. 

  Advies nodig?

  Besteld voor 15.00 uur? Dan heb je morgen de bestelling in huis! De verzendkosten zijn bij Kiesrijk.nl laag (vanaf € 1,99) en gratis verzending vanaf € 35,-. 

  Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met iDontix producten. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected]