Terug

Opalescence

Filters

Opalescence

Dr. Dan Fischer ontwikkelde een vernieuwende en dikke (maar wel gehydrateerde) gel, zodat mensen een natuurlijke glimlach konden behouden ondanks alles dat ze aten en dronken. Deze pH-neutrale gel op waterbasis zorgde aan de ene kant voor meer comfort en aan de andere kant voor een optimaal bleekeffect. Deze gel stond aan de basis voor de Opalescence producten die sinds 1990 op de markt zijn gebracht en inmiddels in meer dan 125 landen verkocht en gebruikt worden.

 

Opalescence is goed voor mens en milieu

De Opalescence producten zijn uitgebreid onderzocht en getest door onderzoekers en tandartsen. Hierbij staat de nieuwste kennis op het gebied van technologie en wetenschap centraal. Opalescence producten zijn zelfs de meest onderzochte bleekproducten. Daarnaast staat bij Opalescence mens en planeet centraal. In de praktijk betekent dit dat de verpakkingen opnieuw gebruikt worden en zijn ze zoveel mogelijk gemaakt van herbruikbaar materiaal. Tot slot hebben de Opalescence bleekproducten veel prijzen gewonnen en worden ze gewaardeerd door tandheelkundige organisaties.

 

Opalescence tandpasta bij Kiesrijk.nl

Kiesrijk.nl staat voor een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan producten in mondverzorging, zodat je de jouw gewenste producten bij ons kunt vinden. Wat betreft Opalescence hebben we twee soorten Opalescence tandpasta in het assortiment zitten:

 

Voedsel en drinken kunnen voor oppervlakkige verkleuringen op je gebit zorgen, terwijl je natuurlijk het liefste een mooie, witte glimlach houdt. Een veilige bleektandpasta kan deze oppervlakkige verkleuringen helpen verwijderen. Daar is de Opalescence tandpasta uitermate geschikt voor. Gebruik deze Opalescence tandpasta dagelijks bij je mondverzorgingsritueel en zorg voor mooie en gezonde tanden en kiezen. In combinatie met andere Opalescence bleekproducten ga je voor het beste resultaat voor je gebit en verwijder je ook de verkleuringen die dieper onder het oppervlak liggen. Het resultaat mag er daarna zijn: een stralende, witte glimlach die iedereen zal betoveren.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.1 / 10 - 5016 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »