0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  OraCoat

  OraCoat is een dynamisch merk, dat zich al meer dan 30 jaar bestaat en bezighoudt met het ontwikkelen en op de markt brengen van mondhygiëne producten voor de zelfzorg. Het merkt richt zich met name op producten die een droge mond tegengaan. Bij een droge mond wordt doorgaans te weinig speeksel aangemaakt en de producten van OraCoat stimuleren de Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  8 Producten

  OraCoat is een dynamisch merk, dat zich al meer dan 30 jaar bestaat en bezighoudt met het ontwikkelen en op de markt brengen van mondhygiëne producten voor de zelfzorg. Het merkt richt zich met name op producten die een droge mond tegengaan. Bij een droge mond wordt doorgaans te weinig speeksel aangemaakt en de producten van OraCoat stimuleren de speekselproductie en kun je in sommige gevallen zelfs min of meer als 'speekselvervangers' beschouwen.

  Twee belangrijke productlijnen

  Twee belangrijke productlijnen bestaande uit medische hulpmiddelen zijn OraCoat XyliMelts en OraCoat Xylimelts. Alle twee de productlijnen zijn gericht op het bieden van ondersteuning bij het behandelen van een chronisch droge mond (xerostomie) en ontstoken en/of geïrriteerd tandvlees. Alle door OraCoat op de markt gebrachte producten voldoen stuk voor stuk aan de eisen die aan veiligheid en effectiviteit worden gesteld.

  • OraCoat Xylimelts
   OraCoat Xylimelts zijn kalmerende plaktabletten tegen een droge mond. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: Xylimelts met munt en Xylimelts zonder munt. Xylimelts koop je bij Kiesrijk.nl in doosjes van 40 stuks. De tabletten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat ze geen chemicaliën bevatten die je tandvlees kunnen irriteren of beschadigen. In plaats daarvan werken Xylimelts door het langzaam vrijgeven van xylitol, cellulosegom en calciumcarbonaat. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de natuurlijke speekselproductie wordt gestimuleerd. Er komen geen chemische processen aan te pas, dus het lichaam wordt op natuurlijke wijze geactiveerd om zelf actie te ondernemen. Xylimelts kunnen daarom veilig de hele dag door worden gebruikt, zelfs tijdens het slapen. Het effect van de plaktabletten is vrijwel meteen merkbaar.
  • OraCoat Xyligel
   OraCoat Xyigel is een kalmerende gel die zorgt voor verlichting van de klachten bij een droge mond. Een droge mond beperkt zich niet tot de binnenkant van de mond. Droge lippen komen ook vaak voor. Last hebben van droge lippen kan heel vervelend zijn, want het kan leiden tot schrale, gebarsten lippen die heel pijnlijk kunnen zijn. Als je last hebt van droge lippen, is het slim om Xyligel te gebruiken. De bij Kiesrijk.nl te bestellen gel in een tube van 50 ml bevat 17% xylitol en heeft een vergelijkbaar effect als de plaktabletten van Xylimelt. Niet alleen smeert de gel het mondslijmvlies en stimuleert deze de speekselproductie, ook neutraliseert de gel zuren uit onze voeding en vermindert deze tandplak. Het resultaat? Een goed gehydrateerde mond en minder kans op tandbederf. 

  Hoe en wanneer gebruik je OraCoat Xylimelts precies?

  Wil je Xylimelts plaktabletten van OraCoat gaan gebruiken? Plaats dan een van de tabletten dan direct op het tandvlees, op de tand of in de boven- of onderkaak. Zorg er daarbij voor dat de gekleurde kant tegen het tandvlees ligt. Dit is de kant die blijft plakken, die zich hecht. Na ongeveer 30 seconden zit de plaktablet vast in je mond en kan de werking ervan beginnen. OraCoat Xylimelts kunnen zowel overdag als 's nachts worden gebruikt. 

  Hoe en wanneer gebruik je OraCoat Xyligel precies?

  Wil je Xyligel van OraCoat gaan gebruiken? Knijp dan 0,5 tot 1 cm van de Xyligel uit de tube en leg die op je tong. Vanaf hier kan de gel verder in de mond worden verspreid. Oracoat Xyligel heeft een frisse, fijne sinaasappelsmaak en kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt.

  Vragen of advies nodig?

  Heb je nog vragen over de OraCoat producten of wil je weten welke producten je in jouw situatie het best kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice door een berichtje te sturen naar: [email protected]. We staan klaar om je persoonlijk advies te geven. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord.