0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Splat

  Splat is een waar familiebedrijf, waar de medewerkers geloven dat ze echt een steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld op het gebied van mondverzorging. Splat is zich bewust van de menselijke verantwoordelijkheid voor de natuur. Daarom doen ze er alles aan om de zogenoemde ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Dit doen ze onder Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  36 Producten

  Splat is een waar familiebedrijf, waar de medewerkers geloven dat ze echt een steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld op het gebied van mondverzorging. Splat is zich bewust van de menselijke verantwoordelijkheid voor de natuur. Daarom doen ze er alles aan om de zogenoemde ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Dit doen ze onder meer door gebruik te maken van eco-fabrieken.

   

  Waarin onderscheidt Splat zich van andere merken?

  Bij Splat vinden ze zowel de mens als de natuur heel belangrijk. Daarom werken ze aan de ene kant zo ecologisch mogelijk en willen ze er aan de andere kant voor zorgen dat er iedere seconde iemand ergens op de wereld lacht. Dat zie je terug in de Splat producten.

   

  Daarnaast hebben Splat producten een aantal eigenschappen die typerend voor dit merk zijn:

  1. Effectiviteit
   Splat werkt samen met gespecialiseerde tandartsen uit de hele wereld om de meest effectieve oplossing te bieden voor ieder gebitsprobleem. Het gebruik van Splat producten moet er voor iedereen voor zorgen dat je een schoon, gezond en sterk gebit krijgt én behoudt.
  2. Innovatieve benadering
   In samenwerking met gerenommeerde laboratoria en universiteiten gaat Splat op zoek naar nieuwe samenstellingen voor een maximaal resultaat. Dat heeft al een aantal mooie patenten opgeleverd, zoals DE-Smoke. DE-Smoke is in het kort een formule voor het krijgen van witte tanden als je rookt of graag koffie of rode wijn drinkt.
  3. Natuurlijke ingrediënten
   Splat tandpasta’s bestaan uit bioactieve en natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de Splat tandpasta’s heerlijk kleurrijk zijn en voor een fijne smaakbeleving zorgen.
  4. Milieuvriendelijk
   Splat producten worden gefabriceerd in CO2 neutrale fabrieken en zijn bovendien veilig voor dagelijks gebruik doordat er geen schadelijke ingrediënten inzitten.
  5. Liefde en passie
   Misschien is dit wel het allerbelangrijkste: Splat producten worden met ontzettend veel liefde en passie gemaakt. Het Splat team hoopt dat gebruikers dit merken bij het gebruik van onder andere Splat tandpasta en Splat mondwater.

   

  Splat producten bij Kiesrijk.nl

  Bij Kiesrijk.nl vinden we de gedachtegang van Splat mooi en willen wij ook graag bijdragen aan een beter milieu in combinatie met een gezond gebit. Daarom bieden wij een aantal Splat producten in ons assortiment aan. Momenteel gaat het om de volgende producten:

  Ervaar hoe fijn Splat tandpasta en Splat mondwater zijn voor je gebit en draag op deze manier een klein steentje bij aan een beter milieu.