0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Steradent

  Door verbeterde technieken en verschillende ontwikkelingen valt het steeds minder vaak op als je een kunstgebit draagt. Dat is prettig voor vooral de gebruiker ervan. Een uitneembare prothese - zoals een kunstgebit ook wel genoemd wordt - is tenslotte één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden. Voor het onder Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  9 Producten

  Door verbeterde technieken en verschillende ontwikkelingen valt het steeds minder vaak op als je een kunstgebit draagt. Dat is prettig voor vooral de gebruiker ervan. Een uitneembare prothese - zoals een kunstgebit ook wel genoemd wordt - is tenslotte één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden. Voor het onderhoud van je kunstgebit kun je onder meer bij het merk Steradent terecht.

   

  Hoe lang gaat een kunstgebit mee?

  Ongeveer 1 op de 15 volwassen mensen heeft momenteel een kunstgebit. Het verzorgen van je kunstgebit gaat anders dan van je gewone tanden en kiezen. Bij een goed en passend onderhoud gaat een kunstgebit tussen de 5 en 8 jaar mee. Het verschilt per persoon hoe lang het precies is. Dit heeft onder meer te maken met de verzorging van het kunstgebit en het slinken van je kaken. Daarom is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan, zodat hij of zij goed in de gaten kan houden hoe het met je kunstgebit gaat. Na die 5 tot 8 jaar vervang je het kunstgebit door een nieuwe om het behoud van je kaken en je eventuele resterende tanden en kiezen goed te blijven onderhouden.

   

  Wat helpt bij het goed onderhouden van je gebitsprothese?

  Zoals eerder gezegd is het belangrijk om goed voor je kunstgebit te zorgen. Steradent producten kunnen daar zeker aan bijdragen. In het kort gezegd is het verstandig om je aan de volgende tips te houden:

   

  • Poets iedere dag je kunstgebit met speciale tandpasta en een protheseborstel.
  • Spoel je kunstgebit schoon na iedere maaltijd.
  • Leg je kunstgebit in een geschikt bakje tijdens het slapen, zodat je zonder kunstgebit slaapt.
  • Gebruik één keer per week prothesereiniger.
  • Poets je gehele mond en vergeet daarbij niet je tandvlees en je tong.
  • Masseer regelmatig je kaken voor een goede doorbloeding.

   

  Hoe helpt Steradent voor je kunstgebit?

  Steradent bruistabletten zijn één van de bekendste Steradent producten. De Steradent bruistabletten zorgen kortgezegd voor het verwijderen van tandplak en het bestrijden van slechte bacteriën.

   

  De gebruiksaanwijzing van Steradent bruistabletten is als volgt:

  1. Spoel je kunstgebit af.
  2. Leg een Steradent bruistablet en je gebitsprothese in een glas.
  3. Vul het glas met warm water totdat je kunstgebit onder staat. Let op: gebruik geen kokend water.
  4. Laat het 10 tot 15 minuten inwerken.
  5. Poets en spoel de gebitsprothese met water voordat je ‘m weer gaat dragen.
  6. Gooi na gebruik de Steradent oplossing weg.

   

  Ontdek hoe je een schoon en sterk kunstgebit behoudt met het gebruik van Steradent producten. Zorg goed voor je gebitsprothese en blijf genieten van lekker drinken en heerlijk eten, alsof je nog gewoon al je eigen tanden en kiezen hebt.