0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Stim-U-Dent

  Het meest bekende merk van houten tandenstokers is natuurlijk Stim-U-Dent. De Stim-U-Dent tandenstokers worden gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Om precies te zijn wordt hiervoor de bast van de boom gebruikt en hebben de Stim-U-Dent tandenstokers een speciale driehoekige vorm. Dankzij deze vorm én de zachtheid en buigzaamhe Toon meer

  Merken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  10 Producten

  Het meest bekende merk van houten tandenstokers is natuurlijk Stim-U-Dent. De Stim-U-Dent tandenstokers worden gemaakt van het unieke hout van de Amerikaanse Lindeboom. Om precies te zijn wordt hiervoor de bast van de boom gebruikt en hebben de Stim-U-Dent tandenstokers een speciale driehoekige vorm. Dankzij deze vorm én de zachtheid en buigzaamheid van het hout kunnen de Stim-U-Dent tandenstokers zich nog beter aanpassen aan de interdentale ruimtes tussen de tanden en kiezen, waardoor het gebit nog beter gereinigd kan worden.

   

  Waarom zou je Stim-U-Dent producten gebruiken?

  Tandartsen en mondhygiënisten raden de Stim-U-Dent producten van harte aan. Daar hebben ze een zestal redenen voor:

   

  1. Het hout
   Vanwege het flexibele hout van de Amerikaanse Lindeboom ontstaat een tandenstokers die uniek is in zijn soort. Het hout is bovendien biologisch afbreekbaar en komt uit beheerde bossen.
  2. De driehoekige vorm
   De gelijkmatige driehoek van de Stim-U-Dent tandenstokers zorgt ervoor dat je goed tussen je tanden, kiezen en tandvlees kunt komen, waardoor het verwijderen van tandplak en voedselresten gemakkelijk gaat.
  3. De taps toelopende punt
   Stim-U-Dent tandenstokers zijn geschikt voor iedere interdentale ruimte vanwege de taps toelopend punt. Die punt zorgt ervoor dat je altijd goed kunt reinigen tussen je tanden en kiezen, hoe smal of breed de ruimte ook is.
  4. Stimulatie tandvlees
   Het gebruik van Stim-U-Dent tandenstokers heeft een positief effect op je tandvlees. De bewegingen van het stoken stimuleren namelijk de bloedstroom naar het tandvleesweefsel en dat zorgt weer voor gezond tandvlees zonder bijvoorbeeld irritaties of bloedingen.
  5. Veiligheid
   Stim-U-Dent tandenstokers zullen buigen of breken als je te hard duwt, maar deze tandenstokers zullen nooit je tanden verschuiven of voor beschadigingen zorgen. Dat komt wederom door de flexibiliteit van het hout.
  6. Het gebruik
   Met Stim-U-Dent tandenstokers ben je niet gebonden aan een wastafel, zodat je altijd en overal de interdentale ruimtes van je gebit kunt reinigen… waar je maar bent en wat je maar aan het doen bent. Dat maakt ze zeer gebruiksvriendelijk.

   

  Welke Stim-U-Dent tandenstokers kies jij?

  Stim-U-Dent producten zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingsgroottes. De Stim-U-Dent tandenstokers kennen de volgende varianten: