0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  The Breath Co

  The Breath Co. of The Breath Company, voorheen bekend onder de naam California Breath, is een Amerikaans merk (bedrijf) dat in de jaren 90 van de vorige eeuw is opgericht door Dr. Harold Katz. Dr. Katz ontwikkelde uit liefde voor zijn dochter, die als tiener kampte met slechte adem, mondwater met de slogan "nothing works faster to freshen breath". Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  2 Producten

  The Breath Co. of The Breath Company, voorheen bekend onder de naam California Breath, is een Amerikaans merk (bedrijf) dat in de jaren 90 van de vorige eeuw is opgericht door Dr. Harold Katz. Dr. Katz ontwikkelde uit liefde voor zijn dochter, die als tiener kampte met slechte adem, mondwater met de slogan "nothing works faster to freshen breath".

  Het mondwater dat Dr. Katz voor zijn dochter samenstelde heeft uiteindelijk miljoenen mensen in meer dan honderd landen over de hele wereld geholpen en helpt nog steeds mensen slechte adem af. Hoe fijn is dat?

  Wat is de achtergrond van Dr. Katz?

  Dr. Katz heeft meerdere opleidingen gevolgd aan de UCLA School of Dentistry en heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd in tandheelkunde en bacteriologie. Na zijn studie opende Dr. Katz een tandartsenpraktijk in Beverly Hills, Californië, een paar straten verwijderd van de 20th Century Fox Studios. De praktijk bleek heel succesvol.

  Inspiratie voor het oprichten van The Breath Co. en het ontwikkelen van mondwater

  De inspiratie voor het oprichten van The Breath Co. begin jaren 90 en het ontwikkelen van mondwater voor mensen met slechte adem (medische term: halitose) kreeg Dr. Katz zoals gezegd door zijn dochter. Zelfs na verschillende standaard mondspoelmiddelen en tandpasta's te hebben geprobeerd en met regelmatig flossen, bleef zijn dochter namelijk last hebben van een slechte adem.

  Dankzij het feit dat Dr. Katz over een uitgebreide kennis op het gebied van bacteriologie beschikte, wist hij de oorzaak van slechte adem vrij snel te vinden: zwavelproducerende bacteriën die zich zich zowel op de tong als in de keel bevinden. Na een aantal tests te hebben gedaan, wist Dr. Katz uiteindelijk een formule met actieve zuurstof te ontwikkelen die bacteriën die een slechte adem veroorzaken neutraliseert.

  Expert op het gebied van onder meer een slechte adem

  Sinds 1994 staat Dr. Katz wereldwijd bekend als expert op het gebied van een slechte adem, smaakstoornissen, amandelstenen en een droge mond. Vanaf toen heeft Dr. Katz wereldwijd honderdduizenden mensen geholpen die last hebben van een slechte adem. Sinds zijn tv-optredens in de Amerikaanse programma's The View en The Early Show heeft hij de bijnaam 'Bad Breath Guru' gekregen, een bijnaam om trots op te zijn.

  The Breath Co mondwater producten, verkrijgbaar via Kiesrijk.nl 

  De mondwater producten die Dr. Katz hebben allemaal een oranje dop. Onder elke oranje dop is een aantal bewust gekozen, effectieve ingrediënten gebotteld met een vleugje eerlijkheid en doelgerichtheid. Bij Kiesrijk.nl kun je kiezen uit The Breath Co Mondwater Icy Mint en The Breath Co Mondwater Mild Mint.

  Heb je advies nodig over een van de mondwater producten van dit merk? Aarzel dan vooral niet, maar neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder!