0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Waterpik

  Waterpik loopt sinds 1962 voorop in de ontwikkeling en fabricage van innovatieve producten op het gebied van persoonlijke verzorging en mondgezondheid. Waterpik heeft als missie om mensen wereldwijd als eerste te laten kiezen voor innovatieve, stijlvolle en waardevolle producten waar je gezondheid en welzijn wordt verbeterd én waarmee duurzaamheid Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  36 Producten

  Waterpik loopt sinds 1962 voorop in de ontwikkeling en fabricage van innovatieve producten op het gebied van persoonlijke verzorging en mondgezondheid. Waterpik heeft als missie om mensen wereldwijd als eerste te laten kiezen voor innovatieve, stijlvolle en waardevolle producten waar je gezondheid en welzijn wordt verbeterd én waarmee duurzaamheid wordt ondersteund. Een gezond leven op een eerlijke planeet… dat willen we uiteindelijk allemaal.

   

  Reinig grondig met de Waterpik Waterflosser

  Eén van de bekendste Waterpik producten is de Waterpik Waterflosser. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de Waterpik Waterflosser eenvoudig en effectief werkt voor het verbeteren van de mondgezondheid. Dat komt door de volgende zaken:

  • Het verbetert de gezondheid van je tandvlees binnen 14 dagen.
  • Het verwijdert tandplak en bacteriën.
  • Het komt op plaatsen in je gebit waar een (elektrische) tandenborstel en flosdraad / tandenstokers / tandenragers niet goed bij kunnen komen.
  • Het geeft je een fris en schoon gevoel.

   

  Bovendien is de Waterpik Waterflosser bedoeld voor gerichte tandheelkundige behandelingen, zoals het reinigen bij orthodontisch apparatuur, implantaten, spalkjes en kronen. Als je één van die zaken in je gebit hebt zitten, is het extra belangrijk om voor een goede en grondige mondverzorging te zorgen. Daar helpt de Waterpik Waterflosser uitstekend bij.

   

  Waterpik Tips voor de Waterpik Waterflossers

  De Waterpik Waterflossers kun je grofweg in drie soorten verdelen:

  • Waterflosser met stekker
  • Waterflosser snoerloos
  • Waterflosser voor wittere tanden

   

  Daarnaast zijn er losse Waterpik Tips verkrijgbaar. Waterpik Tips zijn losse opzetstukken, die je op de Waterpik Waterflosser kunt zetten. Let op dat je de juiste Tips voor jouw Waterflosser niet want niet iedere Waterpik Tip past op iedere Waterpik Waterflosser. Net zoals bij tandenborstels en opzetstukjes van elektrische tandenborstels is het aan te raden om elke drie maanden nieuwe Waterpik Tips te gebruiken voor het meest optimale resultaat.

   

  Waterpik producten bij Kiesrijk.nl

  In het assortiment van Kiesrijk.nl zitten een klein aantal Waterpik Waterflossers en een groter aantal Waterpik Tips. Ontdek welke soort Tips het fijnste zijn voor jouw gebit en ga voor een nóg grondigere reiniging van je tanden en kiezen en voor een gezond en sterk gebit. Nog vragen over dit merk? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar en beantwoorden je vraag op werkdagen binnen 24 uur.