0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Cross Action

  Oral B Cross Action opzetborstels dragen bij aan een goede mondverzorging. De Oral-B Cross Action opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Oral B elektrische tandenborstels. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  12 Producten

  Hoe helpen Oral-B Cross Action opzetborstels bij een gezond gebit?

  Oral B Cross Action opzetborstels hebben een uniek ontwerp met schuin geplaatste borstelharen die zijn ontworpen om diep tussen je tanden en kiezen te reinigen en om tandplak en achtergebleven voedselresten te verwijderen. De borstelharen zijn in een kruisende opstelling geplaatst, waardoor ze effectief kunnen reinigen langs de tandvleesrand en moeilijk bereikbare plaatsen in de mond. Dat voorkomt gebitsproblemen, zoals gaatjes, bloedend tandvlees en een slechte adem.

  De Oral B Cross Action opzetborstels zijn voorzien van borstelharen met verschillende lengtes en hoeken, waardoor ze elke tand en iedere kies apart kunnen poetsen. Dit zorgt voor een grondige reiniging en verwijdering van tandplak, waardoor de gezondheid van het tandvlees wordt bevorderd en tandbederf wordt voorkomen. Op deze manier worden achtergebleven etensresten ook eenvoudig verwijderd. Ideaal dus!

   

  Vervang een Oral B Cross Action opzetborstel op tijd

  De Cross Action opzetborstels zijn eenvoudig te bevestigen op de Oral-B elektrische tandenborstels. Ze hebben een ronde borstelkop die zachtjes over het oppervlak van de tanden en langs het tandvlees glijdt voor een comfortabele en effectieve reiniging. De borstelharen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn zacht voor het tandvlees, maar toch stevig genoeg om tandplak effectief te verwijderen.

  Wist je dat het erg belangrijk is om regelmatig je Oral B opzetborstel te vervangen om een optimaal effect van het tandenpoetsen te behouden? Gemiddeld genomen is het verstandig om iedere drie maanden een nieuwe Oral-B Cross Action opzetborstel te gebruiken. Vervang een opzetborstel altijd eerder wanneer je ziet dat de borstelhaartjes versleten zijn of wanneer je verkouden bent geweest om te voorkomen dat je opnieuw ziek wordt van de achtergebleven bacteriën.