0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sensitive

  Oral-B Sensitive opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor mensen met gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees. Poetsen met deze Oral B opzetborstels zorgt voor een gezond en sterk gebit, zonder dat het tandenpoetsen pijnlijk is. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  5 Producten

  Voorzichtig poetsen dankzij de extra zachtheid van Oral B Sensitive

  Wat Oral-B Sensitive opzetborstels onderscheidt van andere opzetborstels, zijn de extra zachte borstelharen. Deze borstelharen zijn speciaal ontworpen om mild te zijn voor gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees, terwijl ze nog steeds effectief zijn in het verwijderen van tandplak en het reinigen van de tanden. De zachte borstelharen helpen om het tandvlees te beschermen en minimaliseren de kans op irritatie of bloedingen tijdens het poetsen. Dat is natuurlijk heel fijn voor jou én voor jouw gebit.

  Als je last hebt van gevoelige tanden en tandvlees, kan het gebruik van Oral-B Sensitive opzetborstels een goede keuze zijn. Ze bieden een zachte en effectieve reiniging, terwijl ze tegelijkertijd de gevoelige gebieden van je mond verzorgen. Het is altijd aan te raden om een tandarts of mondhygiënist te raadplegen als je specifieke tandheelkundige problemen hebt, maar de Oral B Sensitive opzetborstels kunnen een handig hulpmiddel zijn in je dagelijkse mondverzorgingsroutine.

   

  Oral B Sensitive past op vrijwel iedere Oral B elektrische tandenborstel

  De Oral B Sensitive opzetborstels zijn compatibel met de meeste Oral B elektrische tandenborstels, waaronder de populaire modellen zoals de Oral-B Pro-serie en de Oral-B Genius-serie. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen van je elektrische tandenborstel.

  Het wordt aanbevolen om de Oral-B opzetborstel elke drie maanden te vervangen of eerder als de borstelharen versleten zijn of als je bijvoorbeeld flink verkouden bent geweest. Dit heeft twee voordelen: het zorgt ervoor dat je altijd een optimale reiniging krijgt én dat de Oral B Senstive opzetborstel effectief blijft in het verzorgen van je gevoelige tanden en tandvlees. Zorg goed voor je gebit… iedere dag opnieuw.