Gratis verzenden vanaf EUR 40,00
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*
Veilig winkelen en betalen

Privacyverklaring Kiesrijk

Kiesrijk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Het meest belangrijke willen we u vast mededelen: Kiesrijk verkoopt uw gegevens niet aan derden.


Voor online bestellingen zijn uw persoonlijke gegevens nodig, anders kunnen we de bestelling niet naar u verzenden. Wij respecteren de privacy van al onze klanten. De gegevens die u ons verstrekt zullen vertrouwelijk worden behandeld in een veilige omgeving. In dit privacy beleid leest u waarom en waarvoor we uw gegevens nodig hebben en gebruiken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Anders dan in fysieke winkels hebben wij uw gegevens simpelweg nodig om u te leveren wat u bij ons heeft besteld. Om deze reden vragen we om:

- Voor- & Achternaam, voor verzending van uw bestelling en ook om u hiermee aan te spreken
- (Aflever) adres
- Emailadres, dit gebruiken we om u een bestelbevestiging / factuur / verzendbevestiging en track- & trace te sturen
- Telefoonnummer
- Betaalgegevens

Voordeel van het registreren van uw gegevens bij Kiesrijk is dat u bij een volgende bestelling niet weer alles hoeft in te vullen.


Kiesrijk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uwbetaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die u hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

- Onze betalingsprovider Pay.nl
- Ons postbedrijf PostNL, Shops United


Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. 

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren:

- Google

Van deze partijen is gevestigd buiten de EU.

Reviews

We zijn dol op reviews. Wilt u een review schrijven, kies dan zelf of uw persoonlijke gegevens of uw naam zichtbaar is voor andere bezoekers en of wij over uw review contact met u op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in uw account.

Na iedere bestelling wordt een e-mail met daarin een beoordelingsverzoek verzonden. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die u hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Om Kiesrijk te beoordelen werken wij samen met:

- Onze specialist in klantbeoordelingen: Kiyoh

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klant gegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klant gegevens aan de overheid.

Achteraf betalen

Als u producten koopt die u niet meteen wilt betalen, kunnen wij uw kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus. Dit staat ook in onze algemene voorwaarden. Voor dat onderzoek kunnen we uw gegevens aan anderen geven, die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde bedrijven, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Met bedrijven die uwgegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Kiesrijk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.


Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

 
Beveiliging van persoonsgegevens

Het bestelproces en het invullen van het contactformulier gaat via een beveiligde verbinding (Secure Sockets Layer). Je kunt dit herkennen doordat er ‘https://’ voor onze URL staat. Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje voor de URL of een groene balk.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u een e-mail sturen aan klantenservice@kiesrijk.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken op uw verzoek. Wanneer u gebruik maakt van dit recht verzoeken wij wel om een kopie van een geldig identiteitsbewijs (maak het BSN-nummer onzichtbaar) met daarop uw handtekening toe te voegen. Daarnaast ook uw contactgegevens waarop we u kunnen bereiken.
Kiesrijk wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kiesrijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Verantwoordelijke voor verwerking van uw persoonsgegevens

Kiesrijk
Achterhuizensticht 32
5102 HB Dongen
https://www.kiesrijk.nl
KvK: 59186534
BTW-nummer: NL128709157B01


We hopen natuurlijk dat wij uw privacy vragen goed beantwoorden. Bent u toch niet tevreden met onze reactie? Dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacybeleid is het laatst gewijzigd op 24 mei 2018 en is de enige juiste beschikbare versie van ons privacy beleid, totdat een nieuw versie de huidige vervangt.